Nyasa Yoga, Eller Hvor Kommer Stikkene Fra?

Nyasa Yoga, Eller Hvor Kommer Stikkene Fra?
Nyasa Yoga, Eller Hvor Kommer Stikkene Fra?

Video: Nyasa Yoga, Eller Hvor Kommer Stikkene Fra?

Video: Nyasa Yoga, Eller Hvor Kommer Stikkene Fra?
Video: Օշո-Խոսքեր 6 Հայաստանի Յոգայի Ֆեդերացիա #yoga.am #yogaarmenia #yogafederationofarmenia #armyoga 2024, April
Anonim

I yoga antages det, at indtil en person begynder at føle universet omkring sig, kan han ikke gå til et andet niveau. For at vi kan udvikle os videre, er vi nødt til at lære at føle både glæde og sorg i verdenen omkring os.

N'jasa joga ili otkuda berutsja probki
N'jasa joga ili otkuda berutsja probki

Touch of Yoga, eller nyasa yoga, er en af de hurtigste metoder i yoga. Udad kan det se ud som en massage eller lette detaljer. Samtidig antages det, at både den, der gør det, og den, der gør det, er engageret i Nyasa yoga. Betydningen er den samme, det er at føle en anden person.

En moderne person afskærmer sig som regel fra verden med en mur, lukker sig hjemme, ønsker ikke at se eller høre noget. I dette tilfælde forekommer udviklingen af hjertecentret, som er ansvarlig for taktile fornemmelser, ikke. Dette center er på niveauet for vores bryst.

Yoga teori siger, at centrene i vores krop er ansvarlige for visse manifestationer. Det antages, at det taktile center i et levende væsen, som i dets udvikling er på menneskeligt niveau, er det mest seriøse center, der giver os mulighed for at føle alt, hvad der omgiver os.

Hvis vi vil tage et skridt fremad i vores selvkendskab, er det meget vigtigt at udvikle dette center. Nyasa Yoga gør netop det.

Hvis du ikke udvikler dette center, vil der være en bias mod vores følelsesmæssige og intellektuelle manifestationer, og dette vil blive efterfulgt af problemer i livet. Og hvis alt er i harmoni, så finder vi lettere den optimale vej i vores liv.

I forbindelse med alt det ovenstående antages det, at naturen for vores udvikling kom med knusning, trafikpropper og alle de steder, hvor en person er tvunget til at kæle op for en person. Hvis du ikke ønsker at komme i situationer, hvor vi er tvunget til at udvikle hjertecentret, så brug de metoder, som yoga giver os.

For eksempel er denne metode meditationen "Må alle levende væsener være lykkelige" ved at øve, som vi lærer at føle de levende væsener omkring os. Ved at gøre dette begynder vi at befri os fra situationer, hvor vi skal være tæt på andre i fysisk forstand.

Anbefalede: