Hvor Kom Yoga Fra?

Hvor Kom Yoga Fra?
Hvor Kom Yoga Fra?

Video: Hvor Kom Yoga Fra?

Video: Hvor Kom Yoga Fra?
Video: 🙋‍♀️Масляный уход для укрепления груди и шеи и удаления морщин, провисаний и пятен 2024, Kan
Anonim

Folk, der begynder med yoga, har ofte et spørgsmål, hvem opfandt yoga? Hvor kom det fra? Hvor længe har dette system eksisteret?

Hvor kom yoga fra
Hvor kom yoga fra

Det er ikke så let at få svar på disse spørgsmål, fordi yoga er opstået så længe siden, at forfatterne ikke har overlevet. Dette skete af flere grunde. For det første blev traditionen ikke nedskrevet i lang tid, viden blev overført mundtligt, fra lærer til elev. For det andet var det ikke altid passende at efterlade dit navn.

Vi kan med sikkerhed sige, at undervisningen i yoga opstod meget tidligere end tre tusind år siden. De kalder forskellige vilkår. Nogen siger, at yoga er mere end fem tusind år gammel, nogen siger, at det er meget mere. Men dette betyder faktisk ikke noget. Det vigtigste er, at yoga har overlevet den dag i dag.

Det faktum, at yoga har "levet" i så lang tid, kan fortælle os, hvor effektiv denne undervisning er. I løbet af denne tid var der et stort udvalg af meget forskellige systemer til selvkendskab og anden lære. Med sin "vitalitet" viser yoga os, hvor nyttigt det er. Og i gamle tider, nøjagtigt som i vores tid, ville det ikke være klogt at ikke bruge en så effektiv metode. Yoga blev overført fra mund til mund, fra lærer til studerende. Og så kom hun til os. Senere begyndte navnene på lærere, der bragte denne viden til folk, at blive registreret. Vi kender ikke den primære kilde til yoga. Dette er et af historiens mest alvorlige mysterier.

Et interessant punkt om årsagerne til, at yoga bliver så populær i disse dage. For omkring hundrede og halvtreds år siden hørte ingen i Vesten om yoga. For hundrede år siden begyndte den første information at strømme, og for halvtreds år siden vidste flere mennesker om yoga. Nu er der mange sådanne mennesker, og populariteten af yogametoder vokser konstant hvert år.

Dette forklares ved, at mange mennesker, der er blevet bekendt med yoga, begynder at modtage konkrete, synlige resultater fra yoga. I denne henseende vinder dette system af selvkendskab sin voksende popularitet. Kun her er det ikke nødvendigt at glemme, at sikkerhed og popularitet ved yoga er to forskellige begreber.

Ja, yoga er udbredt blandt masserne. Men det betyder slet ikke, at det bliver forståeligt for mennesker. Viden om principperne for mekanismerne for, hvordan yoga fungerer, er meget uvigtig. Disse er krummer af, hvad der er kommet ned til os. De fleste af disse principper, som vil hjælpe os med at forstå og forstå, hvordan dette system fungerer, går tabt.

Den moderne mand tog den del, der blev bevaret, og begyndte at bruge den til sig selv. Og dette system har vist sig på en fantastisk måde, så det viste sig at være meget nyttigt for dig og mig. Derfor, kun hvad der har overlevet den dag i dag, kan vi bruge det til vores fordel.

Anbefalede: