Hvor Man Kan Lave Yoga Udendørs

Hvor Man Kan Lave Yoga Udendørs
Hvor Man Kan Lave Yoga Udendørs

Video: Hvor Man Kan Lave Yoga Udendørs

Video: Hvor Man Kan Lave Yoga Udendørs
Video: Yoga for begyndere med Alina Anandee #2. En sund fleksibel krop på 40 minutter. Universal yoga. 2024, April
Anonim

Yoga vinder mere og mere popularitet fra år til år. Og hvis der tidligere kun blev lejet gymnastiksal til hende, går hun i dag allerede ud over de indelukkede lokaler. I den varme sæson forsøger alle atleter at arrangere deres aktiviteter i den friske luft. Og der er en række steder, hvor du kan øve dig produktivt og rentabelt.

Hvor man kan lave yoga udendørs
Hvor man kan lave yoga udendørs

Til klasser skal du vælge et sted, hvor du ikke kun kan træne effektivt, men også meditere. Når alt kommer til alt er yoga ikke kun et kompleks af fysiske øvelser, det indebærer også åndelig selvrensning. Dette betyder, at en af de mest optimale muligheder for udendørs aktiviteter kan være en ufyldt park. Det er ønskeligt, at den placeres så langt fra vejen som muligt. I Moskva er f.eks. Hermitage Park eller haven til Bauman Institute et af de bedste steder for yogakurser.

Den anden mulighed er taget af en højhus. Her vil antallet af krav være meget bredere. For det første skal den være stærk nok og ny. For det andet kræves en aftale med ejeren af bygningen og sikkerhedstjenesten. For det tredje kan kun et begrænset antal deltagere være til stede på taget. Dette skyldes, at arrangørerne af klasserne skal undgå situationer, der kan være potentielt farlige. Du kan kun komme til sådanne begivenheder efter aftale.

Et antal yogacentre arrangerer klasser på sommerverandaer, som er placeret direkte i centrum eller ved siden af det eller i specielle spa-centre, der har et stille og hyggeligt område. På denne måde vil de studerendes fred ikke blive forstyrret, og effektiv træning og meditation vil blive sikret.

Alternativt kan du øve yoga udendørs i dit eget sommerhus. Denne mulighed har et stort antal fordele - dette er evnen til at øve til enhver tid, der er praktisk for dig, og individuel træning og fraværet af uønskede besøgende. Af minuserne kan man udpege det faktum, at det er usandsynligt, at du vil være i stand til at sikre dig en lektion hos en træner. Derfor er typen af yogapraksis alene egnet til dem, der allerede er fortrolige med denne gamle afslapningskunst.

Anbefalede: