Hvor Skal Man Lave Yoga For Kvinder

Hvor Skal Man Lave Yoga For Kvinder
Hvor Skal Man Lave Yoga For Kvinder

Video: Hvor Skal Man Lave Yoga For Kvinder

Video: Hvor Skal Man Lave Yoga For Kvinder
Video: Løft dine hængende bryster ved forsigtigt at klemme! 🥰3 cm løft på 7 dage🎗 Forebygg brystkræft 2024, Kan
Anonim

Den traditionelt indiske undervisning, yoga, har flere og flere fans i vores land. Dette er slet ikke overraskende, fordi yoga hjælper en kvinde med at opretholde ydre og indre skønhed, klare stress, løse mange sundhedsmæssige problemer, forberede sig på graviditet og fødsel og meget mere. For at studere denne gamle undervisning behøver en moderne person ikke at rejse til Indien. Du kan også øve yoga i din hjemby.

Hvor skal man lave yoga for kvinder
Hvor skal man lave yoga for kvinder

Hvis du beslutter dig for at begynde med yoga, anbefales det at konsultere en læge i tilfælde af det. Som enhver anden form for fysisk aktivitet er der kontraindikationer her. Disse inkluderer for eksempel svære sygdomme i indre organer, alvorlige kvæstelser i hoved og rygsøjle, infektiøse sygdomme i knogler, led eller nerver og nogle andre sygdomme. I mangel af sådanne kontraindikationer kan du sikkert begynde at træne.

I øjeblikket er der i de fleste byer i vores land et udvalg af alle slags sundhedscentre, hvor du vil blive tilbudt en bred vifte af tjenester, herunder yogakurser. Der kan du deltage i en begyndergruppe, en avanceret klasse, en mor-til-være, vægttabsgruppe og lignende. Du kan også ansætte en personlig træner til at skræddersy dit program.

Ud over sundhedscentre er der også specialiserede yogacentre. Forskellige skoler fokuserer på forskellige aspekter af læring.

Ashtangu er power yoga. Hun lægger stor vægt på styrketræning og fysisk forbedring af kroppen. Asanas udføres efter hinanden uden at stoppe.

Kundalini - koncentrerer sig om at arbejde med energier og hjælper med at åbne chakraerne. Velegnet til dem, der hurtigt vil forbedre deres følelsesmæssige tilstand.

Iyengar - har specialiseret sig i detaljeret udarbejdelse af hver pose. Denne praksis er ideel for begyndere at få deres første idé om, hvad det betyder at "trække kronen mod loftet" og "krølle hofterne".

Hvis du ikke er tilfreds med priserne eller arbejdstiden på yogacentre, såvel som hvis der ikke er nogen i din lille by eller landsby, er det meget muligt at øve yoga derhjemme, især for avancerede brugere. For begyndere anbefales det at have en god bog- eller videokursus om dette emne.

Anbefalede: