Hvad Betyder Under åndedraget?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Betyder Under åndedraget?
Hvad Betyder Under åndedraget?

Video: Hvad Betyder Under åndedraget?

Video: Hvad Betyder Under åndedraget?
Video: Åndedrætskuglen 2024, Marts
Anonim

Grundlæggende bruges udtrykket "under åndedrættet", når et slag rammes i området omkring solar plexus. Imidlertid kan et slag i tarmen tilføres i figurativ forstand, når et forræderi begås fra den mest uventede side.

Hvad betyder under åndedraget?
Hvad betyder under åndedraget?

Det er ikke for ingenting, at det russiske sprog kaldes rig, da en sætning eller et udtryk kan have så mange betydninger. Eksempelvis kan udtrykket "under tarmen" bruges i mindst to helt forskellige situationer. Den første situation vedrører en persons direkte fysiske indvirkning på en anden. Den anden situation, hvor udtrykket ville være passende, kan opstå fra forræderi eller forræderi fra en af parterne.

Fysisk påvirkning

Under en kamp eller i en duel, når slag og spark påføres, kan en af deltagerne komme ind i underlivet. Det antages, at solar plexus er placeret lige under de kystnære led i brystet til xiphoid-processen. Med andre ord tre fingre over navlen. Et slag mod dette sted kan kaldes et slag i tarmen. Med et sådant slag får han vejret, en person forsøger at fange luft med munden i et par sekunder, men på grund af spasmer i mellemgulvet kan han ikke gøre dette.

Enhver, der savner et slag i tarmen, læner sig instinktivt over. Dette skyldes ikke kun smerte, men også ønsket om at trække vejret. Det anbefales at starte huk, hvilket vil slappe af musklerne i dette område, vejrtrækning vil komme sig meget hurtigere.

Sådanne angreb bruges ofte i gadekampe, når det er nødvendigt hurtigt og effektivt at gøre en fjende uarbejdsdygtig. Et slag mod hovedet, brystet bærer ikke altid de ønskede resultater. Hvis du bliver fanget i tarmen, vil fjenden være uarbejdsdygtig i lang tid.

Det er for ikke at komme i en situation, hvor et slag i tarmen sætter dem ude af funktion i lang tid, mange styrker pressens muskler. Stærke mavemuskler kan absorbere disse stød.

Forræderi og perfidi

Da Hitlers Tyskland angreb Sovjetunionen, blev et ægte slag ramt i tarmen. På det tidspunkt var ikke-aggressionspagten i kraft mellem de to magter, og Stalin stolede på ham og styrkede kun delvist grænserne. Hitler var godt klar over, at den fremtidige modstander hver måned blev stærkere, så han handlede forræderisk og påførte et pludseligt slag.

Det sker ofte, at forretningspartnere, bekendte, endda slægtninge og venner strejker i tarmen. For eksempel når en ægtefælle eller ægtefælle snyder deres soulmate, eller en forretningspartner snyder sin kollega i pengesager, så meget at han forbliver med ubetalt gæld. Der kan være en lang række situationer. Det vigtigste er, at den, der kommer ind i det, kan komme på benene og fortsætte livet og starte en ny runde.

Hvis vi overvejer begge situationer hver for sig og sammenligner dem, er det bedre at komme i tarmen fysisk, da smerten vil passere, vil alt hurtigt blive glemt. Selvfølgelig, hvis vi ikke taler om alvorlige kvæstelser og beskadigelse af indre organer. Når et slag opstår billedligt, kan konsekvenserne vare i mange år.

Anbefalede: