Hvad Betyder Den Olympiske Symbolik Af 5 Ringe?

Hvad Betyder Den Olympiske Symbolik Af 5 Ringe?
Hvad Betyder Den Olympiske Symbolik Af 5 Ringe?

Video: Hvad Betyder Den Olympiske Symbolik Af 5 Ringe?

Video: Hvad Betyder Den Olympiske Symbolik Af 5 Ringe?
Video: Афины, Греция. Здесь есть не только Парфенон! Большой выпуск. 2023, Juni
Anonim

I øjeblikket menes OL-symbolet med fem ringe at repræsentere de vigtigste deltagende kontinenter, som hver har en bestemt farve: Europa - blå, Afrika - sort, Amerika - rød, Asien - gul, Australien - grøn. Men der er også en anden version.

Hvad betyder den olympiske symbolik af 5 ringe?
Hvad betyder den olympiske symbolik af 5 ringe?

Med udseendet af olympiske symboler forbinder nogle psykologen Carl Jung, som også betragtes som dens skaber i nogle kredse. Jung var velbevandret i kinesisk filosofi, han vidste, at ringen i gamle kulturer er et symbol på storhed og vitalitet. Derfor introducerede han ideen om fem sammenflettede ringe - en afspejling af de fem energier, der er nævnt i kinesisk filosofi: vand, træ, ild, jord og metal.

Sammen med symbolerne i 1912 introducerede forskeren sit eget billede af den olympiske konkurrence - moderne femkamp. Enhver olympiker måtte eje hver af sine fem typer.

Den første disciplin - svømning - i form af en blå ring skildrer også vandelementet og indikerer den rytme, der holder vejret, giver dig mulighed for at bevæge sig fremad langs vandoverfladen til lederskab.

Den grønne ring - spring - er et billede af et træ og et symbol på rytterens energi. Han skal have evnen til at kontrollere ikke kun sin egen energi, men også hestens energi.

Den næste disciplin er hegn, og den er afbildet af det brændende element i form af en rød ring. Denne disciplin symboliserer flair. Sværdmandens succes afhænger af evnen til at føle fjenden og gætte hans bevægelser.

Den gule ring repræsenterer jordens element og repræsenterer disciplinen af langrendsløb. Hun indikerer modstandsdygtighed og udholdenhed. Langrendsløberen springer over elementerne og ved, hvornår den skal bremse, og hvornår den skal fremskynde.

Optagelsesdisciplinen og metalets unikke egenskaber er repræsenteret af en sort ring. Her er det nødvendigt med nøjagtighed og klarhed. Et skuds succes afhænger ikke kun af fysisk anstrengelse, men også af evnen til kold tænkning, ved hjælp af hvilken skytten koncentrerer sig om målet og rammer målet.

Populær af emne.