Hvad Betyder Kropstørring?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Betyder Kropstørring?
Hvad Betyder Kropstørring?

Video: Hvad Betyder Kropstørring?

Video: Hvad betyder din fødselsdato? 2022, December
Anonim

Tørring af kroppen befri kroppen for fedt og kulhydrater. Hovedmålet er at give kroppen et smukkere udseende for at fremhæve musklerne. Oftest bruger bodybuildere tørring af kroppen inden konkurrencer.

Bodybuilder efter tørring af kroppen
Bodybuilder efter tørring af kroppen

Tørring af kroppen som et udtryk bruges oftest blandt bodybuildere. Normalt tørres kroppen inden konkurrencen om at fjerne overskydende fedt. Dette giver dig mulighed for at fremvise dine muskler i al deres pragt. Nogle gange tørres en piges krop for at se bedre ud. Overskydende fedt fjernes meget lettere ved diæt end ved den mest anstrengende træning. Hver professionel bodybuilder er fortrolig med slankekure i praksis.

Hvad er kropstørring til?

Når du spiller sport, styrke eller aerob træning, øges kroppens stofskifte. Dette fører til en stigning i muskelmasse og fedt. Desværre er det umuligt at opbygge muskler og tabe fedt på samme tid uden slankekure.

Tørring af kroppen er designet til at frembringe smukke muskler. Hvis de gemmer sig bag fedtlaget, ser de ikke så imponerende ud, som vi gerne vil. Det vil sige, at tørre kroppen er ved at slippe af med fedt for at give kroppen et smukt, næsten perfekt look.

For mennesker langt fra sport opfattes tørring af kroppen som at slippe af med overskydende vand i kroppen. I praksis fjernes fedt, når den magre kropsmasse øges. Nogle professionelle bodybuildere formår at tabe op til 30 kg totalvægt på et par måneder, samtidig med at musklernes skønhed og volumen opretholdes.

Er tørring af kroppen skadelig?

Fødevarer, der er egnede til at tørre kroppen, er praktisk taget fri for kulhydrater og fedt. En diæt til tørring kaldes keton eller kulhydratfri. Det er ikke sikkert for helbredet. Hvis du behandler processen forkert, kan du i høj grad skade kroppen.

I gamle tider blev nogle fanger udelukkende fodret med kød. Efter et par uger var dette fatalt, da kroppen ikke modtog de nødvendige fedtstoffer og kulhydrater.

På dagen for konkurrencen er atletens kropsfedt 7-13%. Dette er meget lidt, det er farligt at bo i en sådan tilstand i mere end en uge. Perfekt tørring opnås i flere faser.

Kropstørringstrin

Det første trin i tørring er en diæt med lavt kulhydratindhold. Protein forbruges ca. 60%, fedt er ikke mere end 20%. Resten forbliver kulhydrater. Perioden varer fra en måned til en og en halv måned.

Den anden tørringstrin kaldes en kulhydratfri diæt. Protein forbruges op til 80%, resten tildeles fedt.

Den tredje fase af tørring er en kulhydratfri diæt og vanddræning. Minimum af fedt og kulhydrater. Næsten al mad er protein. I dette tilfælde anvendes kun destilleret vand. Du bør ikke prøve at holde ud på dette stadium i mere end en uge.

Den fjerde tørringstrin er”kulhydratbelastning”. Indtagelsen af ​​kulhydrater begynder, hvilket om tre dage kan hjælpe med at opbygge muskler til et anstændigt volumen. Atleten er klar til konkurrencen.

Populær af emne.