Sådan Taber Du Dig Om Sommeren Uden At Bruge Penge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Om Sommeren Uden At Bruge Penge
Sådan Taber Du Dig Om Sommeren Uden At Bruge Penge

Video: Sådan Taber Du Dig Om Sommeren Uden At Bruge Penge

Video: Sådan Taber Du Dig Om Sommeren Uden At Bruge Penge
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Marts
Anonim

Ønsker du at tabe sig om sommeren, men ikke ønsker at sprøjte på gymnastikselskab? Der er flere muligheder for vægttab, der er gode.

Sådan taber du dig om sommeren uden at bruge penge
Sådan taber du dig om sommeren uden at bruge penge

Instruktioner

Trin 1

Kom med motivation. Måske har du planlagt en ferie til sommeren eller en vigtig begivenhed, hvor du bliver nødt til at vise din figur? Eller vil du tabe dig selv eller din betydningsfulde anden? Beslut nøjagtigt, hvorfor du har brug for at tabe dig om sommeren, så du senere konstant minder dig selv om dette.

Trin 2

Vælg dit tøj. Sportstøj er også nødvendigt for at træne derhjemme og behagelige sko til at gå. Se på din garderobe, og vælg de ting, der ikke hindrer bevægelse og ikke forårsager ubehag.

Trin 3

Vælg et træningssted og planlæg din daglige træningsrutine. Belastningerne skal være regelmæssige, så det er bedre, at undervisningen gennemføres hver dag. Du kan varme op og sætte orden på din krop derhjemme, i parken, på stranden - kort sagt, uanset hvor der er plads nok. Så for eksempel om morgenen derhjemme kan du lave maveøvelser, derefter tage et håndklæde, gå til parken og gå videre til komplekse øvelser der. Du kan se teknikker til klasser på Internettet, i bøger fra biblioteket eller spørge venner.

Trin 4

Undgå at rejse i bil eller offentlig transport. Vandring har en gavnlig virkning ikke kun på bevægeapparatet, men også på det kardiovaskulære system. Derudover, når du går, indånder du luft, og vigtigst af alt spilder du ekstra kalorier. Gå og vandreture skal have tilstrækkelig tid til at hjælpe dig med at nå dit mål. Mindst to timer om dagen, eller bedre, mere.

Trin 5

Juster din diæt. Undgå overspisning. Det er ikke nødvendigt at opgive din yndlingsmad, men du kan nemt beregne mængden af kalorier, du har brug for hver dag, og med dette i tankerne udarbejde en måltidsplan. Ernæringseksperter anbefaler at spise oftere, men i små portioner ved at bruge så mange forskellige fødevarer som muligt i dit måltid.

Trin 6

Lav små opvarmninger hele dagen. Når du er på arbejde eller sidder i lang tid, skal du altid give dig tid til at være aktiv. Mindst 10 minutter i timen, prøv at varme op, gå eller endda træne. Denne foranstaltning hjælper med konstant at opretholde et aktivt stofskifte i kroppen, hvilket giver dig mulighed for at tabe sig hurtigere.

Trin 7

Forøg lydstyrken på dine træningsprogrammer konstant. Dette skal gøres gradvist og lytte til kroppens reaktion. Så du kan dagligt øge antallet og varigheden af øvelserne, forlænge gåture og rute til arbejde samt opvarmningstid i løbet af dagen.

Trin 8

Arbejd med en række aktiviteter. Fitness, yoga, aerobic, dans - alt dette er tilgængeligt for en person ikke kun i gymnastiksalen, men også hvor tid og sted tillader det. Du kan selv vælge de aktiviteter, du kan lide, og gøre dem regelmæssigt. Jo mere ansvarlig du tager handling, jo hurtigere opnår du dit mål.

Anbefalede: