Sådan Taber Du Dig Uden Grænser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Uden Grænser
Sådan Taber Du Dig Uden Grænser

Video: Sådan Taber Du Dig Uden Grænser

Video: Sådan Taber Du Dig Uden Grænser
Video: Sådan taber du dig! 7 tips til VÆGTTAB 2024, April
Anonim

Få mennesker lykkes med at følge en streng vægttab diæt og begrænse deres mad effektivt. Derfor bør du aktivt deltage i fysiske øvelser, der hjælper dig med at tabe de ekstra pund og opnå de ønskede resultater.

Sådan taber du dig uden grænser
Sådan taber du dig uden grænser

Er det nødvendigt

  • - måtte
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du have et stort ønske om at slippe af med ekstra pund, først derefter kan du opnå resultater. Hvis træningen er uregelmæssig og kortvarig, hvis du træner gennem styrke uden meget ønske, vil du ikke se positiv dynamik, du vil forblive i den samme fysiske form, som du startede øvelserne med. Saml derfor al din vilje i en knytnæve og sæt dig et mål for dig selv, start dine studier.

Trin 2

Det anbefales at øve tre gange om ugen med intervaller på en dag. Det mest gunstige tidspunkt for træning er fra 11:00 til 13:00 eller fra 17:00 til 19:00. Hvert sæt øvelser er effektivt i tre til fire uger, hvorefter din krop tilpasser sig fuldt ud belastningerne, de skal øges eller ændres.

Trin 3

Start din træning tidligst tre timer efter et måltid og mindst to timer før sengetid. Enhver træning skal starte med en grundig opvarmning og forberedelse af kroppen til træning. Til dette er jogging på plads med hævning af knæene passende, kun tre til fem minutter er nok. Tag derefter den samme tid til at vippe din torso til venstre, højre, fremad og bagud, og sving og drej dine arme for at opvarme skulderleddet grundigt.

Trin 4

Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, tryk dine fødder ned på gulvet, læg dine hænder på din talje eller hold dem bag dit hoved. Start huk så lavt som muligt. Sæt dig ned for at indånde og vend tilbage til startpositionen ved udånding. Bagsiden under træningen skal forblive lige, bøj ikke fremad. Denne øvelse får de indre lår og musklerne i balderne til at tabe sig. Start med et sæt på tyve gentagelser, arbejd gradvist op til tre sæt med en pause på højst et minut. Efter et par uger skal du samle håndvægte op og gradvist øge massen.

Trin 5

Placer dine hænder på dit bælte og tag et langt skridt med den ene fod fremad. Træk vejret dybt og sænk det modsatte bens knæ ned på gulvet, mens du indånder, vend tilbage til startpositionen. Alternative ben. Denne øvelse reducerer lårets volumen og gør dem slankere. Start øvelserne med et sæt på femten reps for hvert ben, arbejd gradvist op til tre sæt med tredive reps.

Trin 6

Til den næste øvelse skal du bruge en lang gymnastikpind en og en halv meter. Placer det ved skuldrene og tag fat i kanterne med dine hænder. Bøj dig fremad, mens du holder fødderne skulderbredde fra hinanden. Drej din torso, så du kan vride den så meget som muligt. Motion hjælper med at slippe af med de ekstra centimeter omkring din talje. Start med et sæt af femogtyve gentagelser, arbejd op til tre sæt 30 gange.

Trin 7

Lig på gulvet med et tæppe på plads og stræk armene ud langs din torso. Bøj dine knæ, og løft dem langsomt over dit hoved, mens du trækker vejret ud. Sænk ned til startpositionen under indånding. Denne øvelse hjælper med at fjerne fedtvæv og stramme maven. Gør det maksimale antal gentagelser i en tilgang, når til sidst tre gentagelser.

Trin 8

For at vægttabsøvelser skal være effektive, skal du tage lange ture i den friske luft, bevæge sig mere og løbe om morgenen. Ikke desto mindre anbefales det at udelukke slik og fede fødevarer, melprodukter fra kosten. Begynd at øve på faste dage. Spis rå grøntsager og frugter mindst en gang om ugen.

Anbefalede: