Sådan Lærer Du Garn Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Garn Derhjemme
Sådan Lærer Du Garn Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du Garn Derhjemme

Video: Sådan Lærer Du Garn Derhjemme
Video: СВОИМИ РУКАМИ: пледы крючком и спицами. СХЕМЫ ВЯЗАНИЯ. Обзор пряжи для вязания пледов ручной работы 2024, April
Anonim

For at gøre splittelserne derhjemme behøver du kun et gulv og en række enkle øvelser, der er lette at lære uanset alder. Ældre kan sejle om to måneder, yngre mennesker kan mestre denne teknik meget tidligere.

Sådan lærer du garn derhjemme
Sådan lærer du garn derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Først skal du varme musklerne op - ellers kan du tjene en muskelbelastning. Selv et varmt bad kan varme op musklerne, men det er bedre at strække benmusklerne selv. Efter opvarmning kan du starte øvelserne selv.

Trin 2

Den allerførste og vigtigste øvelse, der hjælper dig med at sidde på split er bensvingninger. Det gøres enkelt. Stå på det ene ben med hele kropsvægten på. Løft det andet ben til den maksimale højde, du kan. Det er okay, hvis benet ikke løfter sig over taljen endnu, dette vil ændre sig over tid. Skift derefter ben og sving med lige ben og en lige ryg.

Trin 3

Lad os nu lave den anden øvelse for at sidde på garnet derhjemme. Placer din fod på et bord eller en hvilken som helst anden overflade, der flugter med dit bælte og bøjes ned til gulvet. Skift derefter ben. Hvis en sådan øvelse ikke fungerer med det samme, og det gør ondt, skal du ikke bekymre dig, det fungerer næste gang, det vigtigste her er klassernes regelmæssighed.

Trin 4

Lad os derefter gå videre til den tredje øvelse, som hjælper dig med at sidde på garnet derhjemme. Forsøg faktisk at sidde på garnet så langt som muligt, før smerten opstår. Du kan prøve at sidde på både den tværgående og den langsgående garn.

Trin 5

Du skal udføre disse øvelser hver anden dag i tredive minutter. Efter to ugers træning vil du allerede se resultatet, der hjælper dig med at nå dit mål - at sidde på split derhjemme!

Anbefalede: