Sådan Lærer Du Wushu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Wushu
Sådan Lærer Du Wushu

Video: Sådan Lærer Du Wushu

Video: Sådan Lærer Du Wushu
Video: Wushu training in Nature. Ушу на природе 2024, April
Anonim

Wushu er en national kinesisk kampsport, som har mange tilhængere og studerende ikke kun i Mellemriget, men også i mange andre lande i verden. Hvad skal du gøre for at mestre det?

Sådan lærer du wushu
Sådan lærer du wushu

Nødvendig

  • - internettet;
  • - mentor;
  • - kimono;
  • - penge.

Instruktioner

Trin 1

Bestem selv udviklingsretningen i wushu. Der er 4 hovedafsnit af wushu, som du måske er interesseret i. Den første er sanda (fuld kontaktkamp), den anden er taolu (komplekser), den tredje er shuyao (brydning) og den fjerde er taijituishou (skubber med åbne palmer).

Trin 2

Tænk først og fremmest, hvad er dit hovedmål med at øve wushu. Hvis du vil gennemgå sundheds- og kamptræning, vil det være passende for dig at finde en Taijiquan-skole. Dette er den mest udbredte retning af wushu i vores land, som kan læres godt. Hvis kun kampaspektet er vigtigt for dig, skal du kigge efter sanda-sektionen.

Trin 3

Find en professionel mentor. Det vil være ekstremt vanskeligt at mestre Wushu uden en god erfaren træner, da teknikken har sin egen unikke teknik til udførelse af åndedrætsøvelser og kampkomplekser. I vores land har denne art imidlertid været praktiseret i lang tid.

Trin 4

Søg på internettet efter samfund eller fora, hvor du kan finde et afsnit, hvor du bor. Det er bedst at gøre dette ved hjælp af VKontakte sociale netværk. Find interessegrupper, så fortæller de dig, hvor der er en skole og wushu-mentorer i byen.

Trin 5

Lær de grundlæggende regler for wushu. Du skal først mestre roen, endda trække vejret ind i alle bevægelser. Prøv at trække vejret i din mave. Så får du ikke kun kampfærdigheder, men heler også din krop. Se hvordan træneren gennemfører opvarmningen, hvilke bevægelser han udfører.

Trin 6

Gentag hele materialet mange gange hver træning. Lær grundlæggende sæt bevægelser for begyndere (taolu). Øv enkle kombinationer i starten og komplicerer dem gradvist. Styr alle færdigheder i sparring sessioner. Gør alt nøje i overensstemmelse med instruktionerne fra din mentor.

Trin 7

Deltag i alle seminarer, der afholdes i din by eller uden for den. De hjælper dig med at finde ligesindede mennesker, møder wushu-fagfolk og instruktører og vil også føre dig til et mere seriøst udviklingsniveau. Seminarer og konferencer kan sammenlignes med store åbne træningssessioner. Du kan også få titlen og graden af en mester i kampsport på dem.

Anbefalede: