Sådan Besøger Du Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besøger Du Poolen
Sådan Besøger Du Poolen

Video: Sådan Besøger Du Poolen

Video: Sådan Besøger Du Poolen
Video: The Rules of 8 Ball Pool (Eight Ball Pool) - EXPLAINED! 2024, Kan
Anonim

Et besøg i puljen er altid en glæde, en følelse af livets fylde, en god måde at helbrede og genoprette styrke og styrke på. For ikke at overskygge denne begivenhed, skal du følge nogle regler, der hjælper dig med at undgå mange af de problemer, der venter dig i poolen.

Sådan besøger du poolen
Sådan besøger du poolen

Instruktioner

Trin 1

Inden du går til poolen, skal du vaske din makeup af. Eksponering for klor og dets derivater, som pr. Definition er stærke allergener, kan i kombination med kosmetik forårsage alvorlige allergiske reaktioner. Efter fjernelse af kosmetik kan du påføre huden en beskyttende creme, der har evnen til at danne en film og derved forhindre de skadelige virkninger af vand (for eksempel "Silikone").

Trin 2

Brug dykningsbriller i poolen. Således vil du beskytte dine øjne mod sygdomme som konjunktivitis, som kan være forårsaget af det samme klorerede vand. Hvis du føler rive, brænde, kløe i øjnens slimhinde, skal du straks forlade poolen og skylle øjnene med rent, ikke-kloreret vand.

Trin 3

Brug en gummi- eller silikonehætte. Faktisk er tilstedeværelsen af en hætte et obligatorisk krav, når du besøger poolen, men det ignoreres ofte af svømmere. Således udsætter de deres hår for den negative indflydelse af klor og skaber også ubehag for resten af svømmerne, fordi håret kan komme i vandet, hvilket altid er ubehageligt.

Trin 4

Brug intime hygiejneprodukter. Deres anvendelse er vigtig både før og efter besøg i poolen. Intime geler, sprayer, mus vil skabe en antiseptisk virkning og den nødvendige hydrering af slimhinderne.

Trin 5

Kvinder bør ikke gå i poolen i løbet af deres periode. For det første er dette forkert, og ingen tamponer redder dig. For det andet er kvindens immunitet i denne periode som regel svækket, og sandsynligheden for at få forskellige slags infektioner og betændelse er ret høj.

Trin 6

Fyld op med svampedræbende medicin til dine fødder, og brug dem, når du besøger poolen som en forebyggende foranstaltning. For nylig er forekomsten af svampeinfektioner i fødder og negle steget flere gange, så sådan fremsyn vil ikke være overflødig. Det er ikke nødvendigt at købe stærke lægemidler, et af de kosmetiske præparater baseret på urteingredienser vil være ret nok. Det vil sandsynligvis være overflødigt at minde om, at i nærvær af svampesygdomme er det generelt kontraindiceret at komme ind i poolen.

Anbefalede: