Sådan Opfører Du Dig I Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opfører Du Dig I Poolen
Sådan Opfører Du Dig I Poolen

Video: Sådan Opfører Du Dig I Poolen

Video: Chauffører i Rusland overtræder trafikregler. En kamp på vejen. 2022, December
Anonim

Puljen er et offentligt sted, hvor mange mennesker svømmer, derfor skal generelle regler følges, når de besøger. Ved at følge visse krav vil du ikke kun demonstrere for alle din pænhed og nøjagtighed, men også sikre din egen sikkerhed.

Sådan opfører du dig i poolen
Sådan opfører du dig i poolen

Er det nødvendigt

  • - hat;
  • - badedragt
  • - skifer eller strandtøfler
  • - sæbe eller brusegel
  • - håndklæde.

Instruktioner

Trin 1

Inden du besøger poolen, skal du gennemgå en lægeundersøgelse for at beskytte andre og dig selv mod mulige sygdomme. Hvis der ikke er nogen fuldtids sygeplejerske i institutionen, skal du uafhængigt undersøge hele huden, om der er tegn på svamp, lav, purulente sår osv. Derudover er besøg i poolen forbudt for følgende sygdomme: kroniske sygdomme i det akutte stadium, smitsomme sygdomme, arytmi, angina pectoris, tuberkulose, epilepsi, hjertesygdomme, kønsorganer og nogle andre sygdomme.

Trin 2

Spis mindst 30-45 minutter før undervisning. Bemærk, at der ikke er mad eller drikke i poolen. Drik aldrig alkoholholdige drikkevarer, inden du besøger.

Trin 3

Tag et bad og vask dig grundigt, inden du starter din session. For at gøre dette kan du bruge brusegel eller sæbe, du har med dig. Bemærk, at det i mange puljer er forbudt at medføre vaskemidler i glasvarer. Derudover behøver du ikke bruge cremer og stærke parfume-aromaer.

Trin 4

Tag din beanie og badedragt på. Hvis du barberer hovedet skaldet, eller hvis din pool ikke har meget strenge regler, kan du få lov til at svømme uden en hætte, tjek med instruktøren. Flip-flops eller strandtøfler skal bæres på dine fødder.

Trin 5

Fortæl instruktøren, hvis du kan svømme. Gå kun ind og ud af vandet efter hans befaling. Prøv at opføre dig selv i poolen - foruren ikke vandet, løb ikke, spring ikke fra siden i vandet. Selvom du er god til at dykke, skal du ikke blive under vandet længe.

Trin 6

Svøm kun langs stierne og hold så meget som muligt til højre. Hvis en hurtigere svømmer følger, giv ham en chance for at overhale dig selv. Som regel træner hurtigere svømmere på midterbanerne, så hvis du ikke betragter dig selv som en atlet, skal du bare holde dig til de ydre baner.

Trin 7

Hvis du føler kulderystelser, skal du komme ud af vandet og gnide dig selv med et tørt håndklæde. I tilfælde af kramper skal du ringe efter hjælp.

Trin 8

Efter afslutningen af ​​undervisningen og instruktørens kommando skal du forlade puljen, sætte sportsudstyret på plads og tage et bad.

Populær af emne.