Sådan Taber Du Dig I Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig I Poolen
Sådan Taber Du Dig I Poolen

Video: Sådan Taber Du Dig I Poolen

Video: Sådan Taber Du Dig I Poolen
Video: Katy Perry - This Is How We Do (Official) 2024, Kan
Anonim

Motion hjælper med at tabe sig og få en smuk pasform. For at gøre processen med at tabe sig let og sjov er det vigtigt konstant at introducere noget nyt i træningsprogrammet. For eksempel kan du tilføje aktiviteter i vandet til det sædvanlige kompleks.

Sådan taber du dig i poolen
Sådan taber du dig i poolen

Instruktioner

Trin 1

Enhver fysisk aktivitet hjælper i større eller mindre grad med at forbrænde kalorier. Svømning i poolen er ingen undtagelse. Du kan tabe sig og komme i form ved hjælp af svømning, det vigtigste er at vide, hvad der præcist skal gøres for dette. Eksperter siger, at selv for at holde sin krop flydende bruger en person cirka 300 kalorier i timen. Derfor kan der med aktiv træning bruges meget mere energi.

Trin 2

Svømning har flere fordele i forhold til andre fysiske aktiviteter. Dette skyldes det faktum, at vandet "dæmper" slagkraften og belastningen på rygsøjlen, leddene er ikke så stærke som på land. Pooløvelser betragtes som de mindst traumatiske sammenlignet med andre træningsprogrammer. Og der er flere gange færre kontraindikationer for svømning end for andre sportsgrene. Svømning i poolen udvikler leddets fleksibilitet, normaliserer blodtrykket og aktiverer metaboliske processer. Dette er den utvivlsomt fordel ved en sådan træning.

Trin 3

For at svømme i poolen kan føre til det ønskede vægttab, er det vigtigt at udvikle et træningsprogram, takket være hvilket den studerende altid vil være i bevægelse. Kun denne tilgang giver dig mulighed for at opnå vægttab. Det første punkt i enhver aktivitet skal være en opvarmning. I poolen kan dette gøres som følger: du skal tage et specielt bræt til svømning, holde fast i det med den ene hånd, svømme en lille gennemgang, derefter skifte hånd og gentage handlingen.

Trin 4

De mennesker, der ikke har færdighederne i forskellige typer svømning, anbefales at lære, da dette giver dem mulighed for at træne deres muskler så meget som muligt. Så for eksempel forbrænder den klassiske gennemgang perfekt kalorier: ca. 570 i timens træning. Brystslaget hjælper med at styrke musklerne i benene og hofterne, sommerfuglen vil arbejde mavemusklerne, arme og ben og vil også have en gavnlig effekt på rygsøjlens sundhed. Svømning på bagsiden er meget nyttigt. Det har en positiv effekt på kropsholdning og hjælper med at fjerne fedtaflejringer på siderne. Det er vigtigt at udføre øvelsen korrekt, mens du gør dette. Det anbefales at skifte bevægelser af arme og ben. Det vil sige, at studerende først arbejder aktivt med hænderne og udfører gynger tilbage. Og så fokuserer han tværtimod på benene.

Trin 5

For at træning i poolen kan hjælpe dig med at tabe dig, skal du gøre det 3-4 gange om ugen. Desuden skal hver træning vare mindst 45 minutter. Det er vigtigt at bruge al denne tid i bevægelse, ændre svømningstyper eller blot holde en hånd på siden og udføre bensvingninger i forskellige retninger. Det vigtigste er ikke at stoppe. Efter svømning skal du afstå fra mad og kulsyreholdige drikkevarer i mindst en time. Dette vil fremskynde vægttabsprocessen.

Anbefalede: