Sådan Beskytter Du Dig I Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskytter Du Dig I Poolen
Sådan Beskytter Du Dig I Poolen

Video: Sådan Beskytter Du Dig I Poolen

Video: Sådan Beskytter Du Dig I Poolen
Video: Сказка острова 17 серия русская озвучка (Фрагмент №2) | Ada Masalı 17.Bölüm 2.Fragmanı 2023, December
Anonim

Hvis du elsker vand, kan du ikke nægte dig selv fornøjelsen af at svømme ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Og når der ikke er nogen måde at gå til et sted, hvor vandet og solen er året rundt, skal du besøge en almindelig offentlig pool. Det er godt for helbredet, temperament, men kan også forårsage mange ret ubehagelige fænomener. Uanset om du går i puljen regelmæssigt eller lige ved at begynde at gøre det, er det ikke overflødigt at vide om reglerne for beskyttelse mod infektioner og sygdomme.

Sådan beskytter du dig selv i poolen
Sådan beskytter du dig selv i poolen

Er det nødvendigt

  • - vaskeklud,
  • - badesæbe,
  • - håndklæde
  • - hjemmesko.

Instruktioner

Trin 1

Poolvandet renses fra patogener ved hjælp af klor eller ultraviolet lys. Der er dog overflader der, der ikke desinficeres på denne måde, så du skal være yderst forsigtig med ikke at røre ved overflader med ubeskyttet hud. Så snart du skifter tøj, skal du straks tage flip-flops på og tage dem af lige før du kommer i vandet. For ikke at blive smittet med fodsvamp, behøver du kun gå til brusebad, omklædningsrum og toilet i sko!

Trin 2

Hold øje med, hvor dine håndklæder, hatte, badedragt og badeprodukter er. Hvis du lægger alt dette på fælles bænke eller lader det stå på gulvet, kan du nemt tjene den samme svamp eller skabe grobund for sygdomsfremkaldende bakterier ud af disse ting. Husk at mikroorganismer vokser meget hurtigere i varme, fugtige omgivelser, så selv mindre kontakt kan forårsage alvorlig sygdom.

Trin 3

Når du er kommet ud af vandet, skal du sørge for at brusebad grundigt med en vaskeklud og sæbe. Poolvand indeholder klor, som kan forårsage allergiske reaktioner og forgifte kroppen. Vær derfor forsigtig med at rense din hud for spor af kloreret vand. Tør dig meget grundigt. Dette hjælper ikke kun med at undgå mulig hypotermi udenfor om vinteren, men beskytter dig også mod bleudslæt på dine fødder, hvilket er det mest gunstige sted for svampeudvikling.

Anbefalede: