Hvordan De Olympiske Lege Afholdes

Indholdsfortegnelse:

Hvordan De Olympiske Lege Afholdes
Hvordan De Olympiske Lege Afholdes

Video: Hvordan De Olympiske Lege Afholdes

Video: Олимпиада 1972 — Мюнхенские убийства 2022, November
Anonim

Traditionen med at være vært for de olympiske lege blev genoplivet af baron Pierre de Coubertin i slutningen af ​​det 19. århundrede. Siden den tid har deres egne skikke og traditioner med at afholde OL udviklet sig, som adskiller sig fra dem, der eksisterede i det antikke Grækenland.

Hvordan de Olympiske lege afholdes
Hvordan de Olympiske lege afholdes

Instruktioner

Trin 1

Organiseringen af ​​de Olympiske lege begynder med valget af den by, hvor de vil blive afholdt. Lederskaberne i lande og byer, der ønsker at være vært for OL, udvikler individuelle projekter, som de præsenterer for Den Olympiske Komité. Hvert projekt skal vise fordelene ved at afholde sportskonkurrencer et bestemt sted og graden af ​​infrastrukturudvikling. Da OL er værtsby valgt flere år før den foreslåede handling, vurderes ikke kun byens nuværende tilstand, men også planer for opførelse af olympiske faciliteter samt den generelle idé om at organisere åbningen og afslutning af de olympiske lege. Naturligvis tages der også hensyn til politiske aspekter. For eksempel vil Den Internationale Olympiske Komité (IOC) sandsynligvis nægte at afholde konkurrencer i et land, hvor situationen er ustabil.

Trin 2

Cirka et år før OL begynder udvælgelsen af ​​deltagere i alle sportsgrene, der er repræsenteret i konkurrencen. Normalt tildeles nationale hold kvoter for antallet af deltagere i hver disciplin afhængigt af deres succes i kvalificerende konkurrencer. Atleter har meget strenge krav. En af de vigtigste betingelser for deltagelse i spillene er amatørstatus for en atlet. Han kan ikke tjene penge på sine forestillinger, men bør kun være begrænset til de præmiepenge, han modtager i konkurrencen.

Trin 3

Allerede før legenes start i byen Olympia i Grækenland under en særlig ceremoni tændes den olympiske flamme, som overføres til legenes by ved hjælp af et stafet. Under åbningsceremonien, der bliver til et spektakulært show, tændes en stor fakkel fra den olympiske flamme på hovedstadionet.

Trin 4

Efter åbningen af ​​spillet varer forskellige sportskonkurrencer i to uger. Seerne kan deltage i dem alle eller vælge de sportsgrene, der er mere interessante for dem. Vinderne tildeles guld-, sølv- eller bronzemedaljer. Under prisoverrækkelsen hæves flagene i de lande, som atleterne spiller for, og nationalhymnen til guldmedaljen. Spillene ender med en højtidelig afslutningsceremoni.

Populær af emne.