Sådan Hopper Du Tilbage Efter Ferien

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hopper Du Tilbage Efter Ferien
Sådan Hopper Du Tilbage Efter Ferien

Video: Sådan Hopper Du Tilbage Efter Ferien

Video: Sådan Hopper Du Tilbage Efter Ferien
Video: Derfor bliver du trist, når ferien er slut 2024, Kan
Anonim

Regelmæssig helligdag kan ikke kun huskes ved glædelig kommunikation, men også ved rigelige måltider, unødvendige libations. Og nu skal du betale for dette med ubehag i maven og andre ubehagelige fornemmelser. For at hjælpe kroppen med at komme sig hurtigt, kan du vende tilbage til det normale ved hjælp af enkle teknikker.

Sådan hopper du tilbage efter ferien
Sådan hopper du tilbage efter ferien

Instruktioner

Trin 1

Start med at bremse din appetit, og prøv at berolige fordøjelseskanalen. En god distraktion fra tanker om mad er aromaterapi. Inhaler duftene af mynte, vanilje, mandel. Brug aromalamper med appelsin, eukalyptus, fyrolier. Deres lugte kan dæmpe sultfølelsen markant.

Trin 2

Drik så meget som muligt. Mineralvand, grøn te, urteinfusioner hjælper med at forbedre tarmens arbejde. Opløs en spiseskefuld citronsaft og to dessert skeer honning i et glas kogende vand. Drik denne blanding om morgenen før måltider for at rense kroppen for toksiner. Saft hjælper også, men kun friskpresset.

Trin 3

Stress ikke din krop ved at sulte eller gå på en stiv diæt. Pas godt på dig selv, spis lidt, men snack ikke ofte på farten. Inden du går i seng, skal du drikke et glas kefir eller spise et æble, så du ikke føler dig sulten i en drøm og på samme tid ikke overbelaster maven.

Trin 4

Føj til citrusfrugter, de indeholder sunde vitaminer og hjælper med at reducere sult. Ignorer ikke mejeriprodukter, der er rige på calcium - cottage cheese, yoghurt, kefir. Men salt skal reduceres til et minimum - det øger appetitten. Inkluder frugt, bær, grøntsager i kosten - de hjælper med at fjerne kolesterol fra kroppen.

Trin 5

Du vil hurtigt blive styrket og energisk ved at tage et kontrastbruser. Det styrker blodkar, blod begynder at cirkulere bedre, metaboliske processer i kroppen normaliseres, og tilstanden forbedres markant.

Trin 6

Gå så meget som muligt: frisk luft og fysisk aktivitet vil genskabe kroppens tone, hjælpe med at tabe den overvægt, der er opnået i løbet af ferien. Gå i sport: stå på ski, svøm, løb. Prøv at glemme elevatoren - at gå op ad trappen er fantastisk for helbredet. Generel rengøring i lejligheden hjælper også med at forbedre figuren og tilføre styrke.

Anbefalede: