Sådan Får Du En Flad Mave Tilbage Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Flad Mave Tilbage Efter Fødslen
Sådan Får Du En Flad Mave Tilbage Efter Fødslen

Video: Sådan Får Du En Flad Mave Tilbage Efter Fødslen

Video: Sådan Får Du En Flad Mave Tilbage Efter Fødslen
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2023, December
Anonim

Der er kvinder, for hvem ekstra pund og en hængende mave er årsagen til depression efter fødslen. Når alt kommer til alt, kostvaner og øget fysisk aktivitet påvirker ikke kun helbredet negativt, men også smagen af modermælk. Imidlertid kan en flad mave gendannes med et simpelt sæt øvelser.

Sådan får du en flad mave tilbage efter fødslen
Sådan får du en flad mave tilbage efter fødslen

Nødvendig

  • - Håndvægte;
  • - bøjle;
  • - sjippetov.

Instruktioner

Trin 1

Et par dage efter fødslen (uden operation) kan en kvinde udføre enkle øvelser i løbet af dagen. Træk din mave meget langsomt ind, fastgør positionen i et par sekunder og slapp af musklerne, mens vejrtrækningen også skal være dyb.

Trin 2

Lig på ryggen, hold i håndtaget på sengen med dine hænder, eller sæt dig på sengen og støtte din nedre ryg med dine hænder. Løft langsomt dine ben op og hold dem i en højde på 30-45 grader i et par sekunder, og sænk dem derefter gradvist.

Trin 3

Sid på kanten af sengen og klem flasken eller bog med knæene så længe du kan. Slap derefter af dine muskler (en elastisk kugle er ideel til denne øvelse).

Trin 4

Sving dine ben Sæt hænderne på taljen, benene sammen, sving skiftevis til højre og venstre og frem og tilbage. Udfør øvelsen meget langsomt, så det er bedre at læne sig på væggen eller på bagsiden af en stol.

Trin 5

Vip frem og tilbage Sæt dine fødder sammen, tryk dine hænder mod kroppen, løft langsomt dine arme op og tilbage, bøj i rygsøjlen. Vend derefter langsomt tilbage og bøj dig ned til dine fødder og berør dine hænder til gulvet.

Trin 6

Venstre og højre bøjning Sæt dine hænder i taljen, bøj helt til højre, hold i 15 sekunder og bøj derefter til venstre, mens du holder positionen. Efterlad derefter din venstre hånd i taljen, løft din højre hånd op, og stræk dig ned, når du bøjer til venstre, og skift derefter hænder.

Trin 7

Liggende vendinger Lig på ryggen, løft og bøj knæene, og læg dine hænder på gulvet. Sænk dine ben ned på gulvet med knæene i forskellige retninger.

Trin 8

Tryk Spred dine ben og bøj ved knæene, tag dine hænder bag hovedet. Løft dit hoved og underarmene 30-45 grader, og hold positionen i et minut, og sænk dig derefter ned. Sæt derefter dine ben på en stol eller sofa og løft kroppen til dine knæ, mens dine hænder kan være bag dit hoved eller i brysthøjde med håndvægte.

Trin 9

Vender til venstre og højre Placer dine hænder på din talje, benene lidt fra hinanden. Drej til højre og derefter til venstre, hold hjørnet i et par sekunder.

Anbefalede: