Vibrerende Massageapparater: Myte Og Virkelighed

Indholdsfortegnelse:

Vibrerende Massageapparater: Myte Og Virkelighed
Vibrerende Massageapparater: Myte Og Virkelighed

Video: Vibrerende Massageapparater: Myte Og Virkelighed

Video: Vibrerende Massageapparater: Myte Og Virkelighed
Video: Conzept Massageapparat 2024, Kan
Anonim

Ifølge reklamer kan en vibrerende massager genoprette muskeltonus, forbedre hudens tilstand og slippe af med overvægt. Og alt dette ubesværet og på kort tid. Naturligvis ønsker en sådan enhed straks at blive købt for at redde sig selv fra mange problemer. Imidlertid er dens effektivitet ofte meget overdrevet.

Vibrerende massageapparater: myte og virkelighed
Vibrerende massageapparater: myte og virkelighed

De mest berømte myter om vibrerende massageapparater

Myte 1 - vibrerende massageapparater hjælper dig med at tabe sig. Desværre kan denne enhed ikke slippe af med overvægt, da en person næsten ikke bruger kalorier, når man bruger den, og uden dette, som du ved, går kilo ikke væk. Derfor er det kun muligt at tabe sig med en vibrerende massager, hvis du kombinerer brugen med sport eller korrekt begrænset ernæring.

Myte 2 - vibrerende massageapparater pumper musklerne op. Denne enhed er simpelthen ikke i stand til dette, da det er umuligt at stramme musklerne med massage - til dette skal du stramme dem. Sidstnævnte effekt kan kun opnås under fysisk aktivitet - udførelse af øvelser eller blot aktivt brug af muskler som et resultat af enhver aktivitet.

Myte 3 - vibrerende massageapparater slipper af med cellulite. Denne udbredte erklæring er kun delvist sand. Faktum er, at en sådan enhed virkelig forbedrer hudtonen på grund af gendannelsen af normal blodgennemstrømning i cellerne. Det hjælper også med at gøre huden fastere og strammere. Dette er grunden til, at en vibrerende massager hjælper med at håndtere appelsinskal, men kun hvis den næsten er usynlig. Med en mere avanceret fase af cellulite er vibrationsmassageren magtesløs, da det i dette tilfælde også er nødvendigt at revidere kosten.

Fordelene ved en vibrerende massager

En vibrerende massager er nødvendig for at lindre muskelspændinger og genskabe hudfarve. Takket være intensiv massage forbedrer denne enhed blodcirkulationen i de mest problematiske områder, hvorfor mere ilt kommer ind i vævene og øger udstrømningen af lymfeknuder. Dette forbedrer igen hudens tilstand - den bliver fast, hydreret og ser mere tonet ud.

Derudover hjælper stimulering af blodcirkulationen med at fjerne akkumulerede toksiner og toksiner fra kroppen. Og dette har allerede en gavnlig virkning ikke kun på hudens tilstand, men også på en persons generelle velbefindende.

Skader fra en vibrerende massager

Desværre kan en vibrerende massager også skade kroppen. Så intens vibration påvirker ikke kun huden, men også de indre organer, og dette er allerede usikkert. For eksempel kan konstant brug af en vibrerende massager flytte sten i nyrerne og galdeblæren eller føre til løsrivelse af aterosklerotisk plaque fra karret. Derfor er en sådan enhed ikke egnet til dem, der lider af vaskulær aterosklerose, hjertearytmier, gynækologiske sygdomme, tuberkulose, tromboflebitis og mange andre sygdomme. Under alle omstændigheder skal du konsultere din læge, inden du bruger den.

Anbefalede: