Protein - Myter Og Virkelighed

Protein - Myter Og Virkelighed
Protein - Myter Og Virkelighed
Video: Protein - Myter Og Virkelighed
Video: Виталий Пропионат - Протеин 2023, Februar
Anonim

Sikker på, at enhver bodybuilder eller simpel street-atlet, der arbejder på masse, ønskede at fremskynde effekten af ​​muskelvækst ved hjælp af protein, men han blev konstant plaget af spørgsmål om, hvorvidt protein er skadeligt, og hvad det handler om.

Protein - myter og virkelighed
Protein - myter og virkelighed

Protein - skade eller fordel?

Protein er intet andet end almindeligt, klar til fordøjelsesprotein, der er vigtigt for muskelopbygning. Når en person går intensivt ind i sport, og en utilstrækkelig mængde protein kommer ind i kroppen, kan muskelfibre ikke komme sig 100%. Det daglige proteinindtag for en person er 2 gram pr. Kg krop. Men for at spise så mange proteinfødevarer skal du spise mindst 6 gange om dagen. Det er ikke altid praktisk, og du har brug for en masse penge til dette. Derefter kommer proteiner til undsætning.

Proteiner er slet ikke kemi, men koncentreret protein opnået fra almindelige fødevarer, der er indeholdt i køleskabet for os hver. Dette er produkter som: æg, kød, fisk, mejeriprodukter osv. Der er fem typer proteiner:

  1. Æg er effektivt og dyrt.
  2. Kasein er mindre effektiv.
  3. Soja er ideel til kvinder.
  4. Valle - ikke særlig effektiv, men billig.
  5. Og endelig er den mest effektive afbalanceret, som indeholder alle disse proteiner. Du skal tage det afhængigt af vægten og den fysiske aktivitet.

Der er mange myter om protein, og indtil videre vil jeg fjerne de højeste:

  • Nogle siger, at proteiner har en dårlig effekt på styrken, så det modsatte er tilfældet. Siden oldtiden har proteinfødevarer spillet en positiv rolle for styrken. Vi kan sige, at proteiner endda er nyttige.
  • Der er også sådan et rygte om, at proteiner har en negativ effekt på leveren, dette er heller ikke tilfældet. For at protein virkelig kan skade leveren, skal du spise mindst et halvt kilo om dagen, hvilket naturligvis er umuligt.
  • Protein siges også at være vanedannende. På en måde er det sådan, men som man siger: "Vi vænner os hurtigt til gode ting."

Protein hjælper dig med at opbygge muskler på rekordtid uden skade på kroppen, men det er op til dig at tage det eller ej.

Populær af emne.