Sådan Fortyndes Protein

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fortyndes Protein
Sådan Fortyndes Protein

Video: Sådan Fortyndes Protein

Video: Sådan Fortyndes Protein
Video: Как правильно пить протеин. как размешать #протеин без комочков. Совет по размешиванию protein 2023, December
Anonim

Mange atleter, såsom vægtløftere og bodybuildere, bruger kosttilskud som protein ud over at spise sunde og proteinrige fødevarer. Du skal være opmærksom på nogle regler, når du fortynder og tager proteiner.

Sådan fortyndes protein
Sådan fortyndes protein

Instruktioner

Trin 1

Tag et måleglas, hæld 200 ml vand i det (i stedet for vand kan du også fylde glasset med juice eller mælk, effekten af dette vil ikke ændre sig, i det mindste til det værre helt sikkert). For bedre opløselighed kan du bruge en ryster i stedet for et glas.

Trin 2

Tilsæt 2 toppede spiseskefulde 100% ægprotein (dette svarer til ca. 25 gram) og bland grundigt i vand eller ryst i en ryster.

Trin 3

Tag din proteinshake mindst en time før og en og en halv time efter din træning. Denne midlertidige begrænsning skyldes, at indtagelsen af proteiner bliver meget mindre effektiv på grund af det faktum, at hastigheden for deres nedbrydning og assimilering i kroppen reduceres betydeligt i genopretningsprocessen.

Trin 4

Selvom den optimale enkeltdosis af ægproteinindtagelsen anses for at være en dosis svarende til 25-30 g af produktet, eksklusive hovedmåltidet, skal du sørge for at beregne dit daglige proteinbehov i gram. For at foretage denne beregning skal du bruge følgende formel: gang din kropsvægt, udtrykt i kg, med 2-2,5. Denne formel udtrykker det samlede proteinbehov i gram, hvor 2 (2, 5) er antallet af gram protein pr. dag pr. 1 kg af atletens vægt. Med denne stærkt koncentrerede formel kan du opfylde op til 50% af dit daglige proteinbehov.

Trin 5

Hvis du vil opnå virkelig effektive resultater ved at tage protein, skal du træne regelmæssigt og ikke komme ud af din træningsplan. Derudover skal du berige din diæt med kød, fisk, mælk, hytteost, creme fraiche samt andre mejeriprodukter, friske grøntsager og frugter. Og sørg for at sove mindst 8 timer om dagen.

Anbefalede: