Sådan Stopper Du Med At Drikke Protein

Indholdsfortegnelse:

Sådan Stopper Du Med At Drikke Protein
Sådan Stopper Du Med At Drikke Protein

Video: Sådan Stopper Du Med At Drikke Protein

Video: Sådan Stopper Du Med At Drikke Protein
Video: Protein Shakes BAD? (New Study Breakdown) 2024, April
Anonim

Protein eller protein er et organisk stof, der spiller en vigtig rolle i stofskiftet. Det er proteiner, der danner grundlaget for humant muskelvæv og spiller en vigtig rolle i de fleste reaktioner i kroppen. Atleter forstår protein som den vigtigste type sportsernæring, som består af koncentreret protein.

Sådan stopper du med at drikke protein
Sådan stopper du med at drikke protein

Instruktioner

Trin 1

Sportsernæringsvirksomheder tilbyder et stort udvalg af proteiner, der lover hurtig muskelopbygning fra dets anvendelse. Træningscoacher tager initiativet og forsikrer enstemmigt, at det uden brug af kunstigt syntetiseret protein ikke vil være muligt at opnå hurtige fremragende resultater. Deres hovedargument i denne henseende er, at det absorberes hurtigt og ikke indeholder urenheder i form af fedt og hurtige kulhydrater, og det er desuden meget let at beregne den nødvendige mængde forbrug inden træning.

Trin 2

Hvis du ikke ønsker at blive et bytte for dygtige marketingfolk og atletiske trænere og vil stoppe med at drikke protein, bliver du nødt til at lære at få den optimale mængde protein fra naturlige fødevarer. For at gøre dette korrekt skal du forstå arten af protein, huske dets nøjagtige indhold i forskellige fødevarer og korrekt beregne, hvor meget protein du har brug for til opbygning af muskler, tørring eller andre sportsopgaver.

Trin 3

Den menneskelige krop er i stand til uafhængigt at syntetisere mange stoffer, der er nødvendige for dets arbejde, herunder protein. Men der er aminosyrer (et nedbrydningsprodukt af proteiner), som vores krop ikke kan reproducere, og de skal tages sammen med mad, især hvis du ikke tager noget kosttilskud og dyrker sport. Der er kun otte uerstattelige aminosyrer: valin, leucin, lysin, methionin, threonin, tryptophan, phenylalanin, isoleucin.

Trin 4

Når man opgiver syntetisk protein og skifter til naturlige kilder, bør to faktorer blive det vigtigste kriterium, når man vælger produkter. Dette er det maksimalt mulige indhold af rent protein med det mindste indhold af fedt og kulhydrater samt tilstedeværelsen af alle otte essentielle aminosyrer i den daglige diæt.

Trin 5

De vigtigste proteinkilder i naturen er æggehvide, magert kød og fisk. Hudløst kyllingebryst er perfekt. Den indeholder 23 g protein pr. 100 g produkt og indeholder næsten ingen kulhydrater og fedt. Oksekød indeholder røde fibre, der ligner strukturen med menneskelige muskelfibre. Prøv at inkludere det i din kost, især hvis du bygger muskler. En masse magert protein findes i hvid fisk og skaldyr. Du kan spise pelengas, kulmule, muslinger, rejer, blæksprutter.

Trin 6

Kasein er et unikt protein, der dannes, når mælken er sammenblandet. Dette protein absorberes hurtigt og nemt af kroppen, så det er perfekt til erstatning af kunstig sportsnæring. Det bedste valg til disse formål ville være hytteost med lavt fedtindhold. Den indeholder 18 g protein pr. 100 g. Eksperter anbefaler at spise hytteost til middag eller umiddelbart efter træning. Det er da, han arbejder på muskelgendannelse.

Trin 7

Vegetariske atleter bør være særlig forsigtige, når de vælger sportsernæringsprodukter. For vegetarer, der kun spiser animalsk affaldsprodukter, er mejeriprodukter og kyllingæg, nemlig deres protein, egnede. Strenge veganere bør inkludere soja, nødder, quinoa, sorte bønner og svampe i deres kost.

Trin 8

I din søgen efter at spise nok protein er det vigtigt at være forsigtig. Husk, at en fuldstændig afvisning af proteinkilder fører til udtømning, stofskifteforstyrrelser, muskel- og knogledystrofi. Overdreven forbrug af det - til nyreproblemer, forstoppelse, osteoporose.

Anbefalede: