Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Vægten Stopper

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Vægten Stopper
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Vægten Stopper

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Vægten Stopper

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Vægten Stopper
Video: Hvordan ride en hest? Korrekt hestevogn Moskva Hippodrome | Coach Olga Polushkina 2023, Marts
Anonim

Du begyndte at tabe sig, og efter et stykke tid stoppede din vægt. Mange mennesker, der ikke er tilfredse med deres krop, står over for denne situation. Men gå ikke i panik, dette er en almindelig reaktion i kroppen. Og det tager ikke så meget kræfter og tid for vægten at begynde at falde igen.

Hvad skal jeg gøre, hvis vægten stopper
Hvad skal jeg gøre, hvis vægten stopper

Selv hvis en person ikke spiser noget, kan deres vægt forblive stabil. Kroppen ønsker ikke at dele med det, den har erhvervet, den opfatter vægttab som en trussel. I dette tilfælde skal du ikke sidde på stive kostvaner og bruge endnu mere tid i fitnesscentre. Ved at gøre dette er det usandsynligt, at du opnår resultater.

Analyser din kropstilstand. Måske har du bare ingen steder at tabe dig yderligere. Så er dette stop af vægt ret naturligt. Måske træner du for meget styrketræning, og du får muskelmasse. I dette tilfælde er det bedre at skifte til aerobe træner. Så vil din krop fortsat modtage fysisk aktivitet, og muskelmassen stopper med at vokse.

Hvis begge disse muligheder er udelukket, begynder vægten snart at falde igen. Under alle omstændigheder må du ikke give op, ikke give motion. Men med kostvaner skal du være forsigtig. Prøv at spise rigtigt i et par uger og indtager ca. 1200-1600 kalorier om dagen. Kosten skal omfatte frugt, grøntsager, mejeriprodukter, magert kød og fisk.

Spring aldrig morgenmaden over. Dette er et must-have måltid. Bedre ikke at spise efter 18, men have en stor morgenmad. Måske ligger problemet med stopvægt i din diæt. For eksempel fungerer saltfri eller monodiet kun i en vis periode. Samt en fuldstændig afvisning af at spise.

Skift din livsstil. Dette kan også fungere. Skift din fysiske aktivitet. For eksempel, hvis du kun træner på et løbebånd, skal du begynde at pumpe dine mavemuskler og lave push-ups. Stå op lidt tidligere eller lidt senere, end du er vant til. Diversificer dit liv med en ny hobby. Det er bedst, hvis det er relateret til sport. Gå for eksempel på dans, billard, bowling, skøjteløb eller skiløb.

Kig efter nye metoder til at tabe sig. Pak med ler, honning, fedtforbrændende cremer, brug termisk undertøj, når du spiller sport, eller gå et par massagebehandlinger. Du kan også prøve at lave et badekar for vægttab. Men vær forsigtig, hvis du første gang føler dig utilpas, skal du opgive denne metode.

Populær af emne.