Hvad Er De Mest Rummelige Hockeyarenaer

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er De Mest Rummelige Hockeyarenaer
Hvad Er De Mest Rummelige Hockeyarenaer

Video: Hvad Er De Mest Rummelige Hockeyarenaer

Video: Hvad Er De Mest Rummelige Hockeyarenaer
Video: Scandinavium | Frölunda HC | Gothenburg | 2020 European Men's Handball Championship | Google Earth 2023, November
Anonim

Hockey er en af de mest udbredte sportsgrene. Tusinder af hockeystadioner samler mange kendere af dette spil under ikoniske sportsturneringer. Mange byer i verden kan prale af deres kæmpe hockeyarenaer.

Saitama_Super
Saitama_Super

Den største hockeyarena

Overraskende nok ligger den største hockeyarena ikke i Canada eller USA, men i Japan. I 2000 blev et fantastisk sportskompleks kaldet Saitama Super åbnet i byen Saitama, som kan rumme 22.500 fans. Japans nationale ishockeyhold spiller på denne isarena. På trods af at japanske hockeyspillere ikke ofte går til isen på Saitam-stadionet, fungerer arenaen næsten hele året rundt. For eksempel kan Saitama Super være vært for forskellige bykulturelle begivenheder og koncerter af kunstnere.

Den største hockeyarena i Amerika

Den mest rummelige hockeyarena i Amerika betragtes som NHL-klubben Montreal Canadiens stadion. Stadionet i Montreal hedder Bell Center. Arenaen blev åbnet relativt for nylig - først i 1996. Imidlertid har stadionens is allerede set mange fremragende hockeykampe. Bell Center er regelmæssigt vært for NHL-kampe. Kapaciteten på denne arena er meget ringere end den japanske (21.273 tilskuere kan rumme Montreal-hjemmets stadion).

Det største ishockeystadion i Europa

Den største indendørs arena i Europa betragtes som Lanxess Arena, der ligger i Köln, Tyskland. Arenaen blev åbnet i 1998. Det rummer i øjeblikket 18.500 tilskuere. Det er hockeykampe, der ikke ofte afholdes på stadionet, så arenaen er beregnet til andre sportsbegivenheder (for eksempel boksekampe) såvel som musikkoncerter.

Direkte den største ishockeyarena i Europa er O2 Arena i Prag, hvor Slavia-ishockeyklubben spiller sine hjemmekampe. Stadionet blev bygget specielt til verdensmesterskabet i hockey i 2004 i Tjekkiet. Arenaen har en kapacitet på 17360 tilskuere.

Anbefalede: