Hvordan Kelly Osboro Tabte Sig

Hvordan Kelly Osboro Tabte Sig
Hvordan Kelly Osboro Tabte Sig

Video: Hvordan Kelly Osboro Tabte Sig

Video: Hvordan Kelly Osboro Tabte Sig
Video: Kelly Osbourne - One Word 2024, Kan
Anonim

Som teenager stod Kelly over for overvægtige problemer. De gennemførte forsøg har kun givet kortsigtede resultater. Men klokken 24 lykkedes det pigen at nå sit mål, hun tabte sig. De første til at sætte pris på pigens nye skikkelse var indbyggere i London. Selvfølgelig ønskede journalisterne at skrive en sensationel artikel med overskriften - Kelly Osbor havde tabt sig. Men det var der ikke. Sportsaktiviteter hjalp pigen med at opnå en enorm succes.

Kelly Osbor
Kelly Osbor

Kelly Osbourne har ikke tabt sig let. På vej til dette måtte hun danse i tre uger i fem timer om dagen. Samtidig gjorde hun Pilates i to timer en gang om ugen. Det er til dette, at pigen er taknemmelig for hendes fremragende helbred. Selvfølgelig vil ikke alle være i stand til at bruge så meget tid på at tabe sig.

Derfor bør alle kigge efter deres egne måder at håndtere overvægt på. Så spiral gymnastik hjælper også med at slippe af med overvægt. Denne gymnastik er baseret på at udføre vridningsbevægelser. Spiral gymnastik blev skabt af naturen. Det er kendetegnet ved naturlige bevægelser, som på trods af at de er ret enkle har en meget dyb betydning.

Sådan gymnastik hjælper med at realisere de kolossale muligheder for selvhelbredelse, som en person har fra det øjeblik, han blev født. Derudover gendanner det spiral energisystemer, som er meget vigtige for hvert enkelt organs og hele organismenes sundhed. Alle bevægelser er meget bløde, deres udførelse forårsager ikke ubehag. Bevægelsens intensitet kan justeres ved hjælp af din egen puls.

Og takket være spiralyoga kan du forlade grænserne for den optimale puls og godt styrke og opbygge muskelmasse. Derfor, selv i hvile, vil metaboliske processer forekomme mere intensivt. For at tabe sig skal du selvfølgelig gøre disse øvelser hver dag. I dette tilfælde skal øvelsen vare mindst 20 minutter. Optimal tid: 30-40 minutter. Og to gange - tre gange om ugen skal du træne mere kraftigt i 1, 5-2 timer.

For at mestre denne praksis skal du besøge et specielt center. Nå, hvis det af nogle personlige grunde ikke er muligt at placere et særligt center, kan du finde videotutorials på Internettet og øve dem ledsaget af en træner. Så når du udfører øvelser for hofter og mave, kan du slippe af med ikke kun ophobning af fede aflejringer, men også regulere funktionen af mave, tarm, lever og bugspytkirtel.

Anbefalede: