FIFA World Cup: Hvordan Spillet Holland-Chile Blev Spillet

FIFA World Cup: Hvordan Spillet Holland-Chile Blev Spillet
FIFA World Cup: Hvordan Spillet Holland-Chile Blev Spillet

Video: FIFA World Cup: Hvordan Spillet Holland-Chile Blev Spillet

Video: FIFA World Cup: Hvordan Spillet Holland-Chile Blev Spillet
Video: Biennial World Cup? | HOW FIFA could ruin football 2024, Marts
Anonim

Den 23. juni, på stadionet i Sao Paulo, blev der afholdt den tredje runde-kamp i gruppe B. Det næste møde i fodbold-verdensmesterskabet præsenterede for publikum kampen mellem de nationale hold i Holland og Chile. Begge hold vandt de to første kampe, så skæbnen for førstepladsen i kvartet B blev bestemt i det møde, der blev gennemgået.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet Holland-Chile blev spillet
2014 FIFA World Cup: hvordan spillet Holland-Chile blev spillet

Hovedtræner for Chile-landsholdet frigav ikke nogle af lederne af hans hold i startopstillingen. For eksempel så seerne ikke Arturo Vidal i spillet. Ligeledes spillede det nederlandske landshold uden nogle af dets ledere. Så deltog ikke i Van Persie-kampen. Imidlertid forhindrede alt dette ikke publikum i at se god stædig fodbold.

Det er værd at bemærke, at holdene spillede omhyggeligt, til en vis grad endog lukkede. Der var en følelse af, at begge hold først og fremmest forsøgte at sikre deres mål. Et uafgjort i kampen bragte hollænderne til slutspillet fra første plads i gruppen, så sydamerikanerne havde kun brug for en sejr for at udfordre den endelige hollandske ledelse i kvartet B. Måske var det derfor, chilenerne så lidt mere aktive ud i første halvdel af mødet. Den første halvdel sluttede dog med en nul score.

I anden halvdel af mødet livede holdene lidt op. Men selv her var det ikke nødvendigt at tale om ekstremt farlige øjeblikke. Denne kamp minder om en trækkamp, der ligner forberedelsen til seriøse playoff-spil. Farlige øjeblikke blev fortsat skabt meget sjældent. Derfor så det ud til, at kampen ville ende med et målløst uafgjort. Publikum så dog målene.

På 77 minutter efter et hjørnespark scorede hollænderen Leroy Fer med et hovedstød for at score det første mål i kampen. Chilenerne forsøgte at genvinde, men sydamerikanerne mislykkedes. Og i slutningen af mødet savnede de mere. Arjen Robben brød igennem på venstre flanke allerede i den fortættede tid og skød ind i feltet. Memphis Depay svarede på overførslen, der udstedte den endelige konto. 2 - 0 vinder Holland og tager med ni point førstepladsen i gruppe B i verdensmesterskabet. Chilenere forbliver med seks point på anden linje i tabellen. Begge hold afventer nu deres gruppe A-rivaler i slutspillet.

Anbefalede: