Hvilke Nye Sportsgrene Er Inkluderet I Det Olympiske Program

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Nye Sportsgrene Er Inkluderet I Det Olympiske Program
Hvilke Nye Sportsgrene Er Inkluderet I Det Olympiske Program

Video: Hvilke Nye Sportsgrene Er Inkluderet I Det Olympiske Program

Video: Hvilke Nye Sportsgrene Er Inkluderet I Det Olympiske Program
Video: Dimash - Opinion og reaktion Ilya Averbukh / Denis Ten / SOS [SUB] 2023, November
Anonim

Den mest slående begivenhed i sportsverdenen er OL. Imidlertid kan ikke alle professionelle sportsgrene ses ved OL. Den Internationale Olympiske Komité arbejder konstant på spørgsmålene om at medtage en bestemt sport i Spil-programmet.

Hvilke nye sportsgrene er inkluderet i det olympiske program
Hvilke nye sportsgrene er inkluderet i det olympiske program

Instruktioner

Trin 1

Skihop blandt kvinder var inkluderet i programmet for OL i 2014. Konkurrencen afholdes i tre faser: først, kvalifikationsrunden, derefter den første og sidste etape. Efter at have accelereret fra bjerget, skal atleter komme af jorden og regulere flyvningen med flyene med specielle ski. Deltageren, der fløj længst, vinder og overholder alle regler.

Trin 2

Også begyndte holdskøjteløbskonkurrencer at blive afholdt. Det nationale kunstskøjteløb er repræsenteret af et sportspar, et dansepar, en repræsentant og en enkelt kunstskøjteløbende repræsentant. Hver deltager præsenterer et kort program. Fem hold med flere point i det korte program har lov til at deltage i det gratis program. Holdet med de bedste samlede point for begge programmer vinder.

Trin 3

En anden ny disciplin i vinter-OL-programmet er holdstafetten i rodesport. Landsholdene er repræsenteret af tre besætninger: en kvinde i en enkelt slæde, en mand i en enkelt slæde og en mænds to. Efter at have afsluttet deres etape berører deltagerne en speciel touchpad, der åbner porten for den næste deltager. Vinderen er det hold, der kører afstanden på kortere tid.

Trin 4

Også ved de sidste spil blev der præsenteret et blandet stafetløb i skiskydning, repræsenteret af 4 deltagere: to kvinder og to mænd. Kvinder løber en afstand på 6 km, mænd - 7,5 km. Hver deltager skyder to gange: liggende og stående. Ved hvert skydeområde er der mulighed for at bruge tre ekstra runder. For en miss tildeles en straffesløjfe på 150 m. På afstand udfører atleter i følgende rækkefølge: kvinde, kvinde, mand, mand.

Trin 5

Ved den sidste olympiade blev der spillet medaljer for kvinder og mænd i ski-halfpipe. Dette er en spektakulær sport, hvor atleter, der glider ned ad en speciel sneudskæring, udfører forskellige tricks på freestyle-ski. Kompleksiteten af tricks, teknik og renhed af udførelsen vurderes. Konkurrencen afholdes i to faser: klassifikation og final.

Trin 6

Den næste nye disciplin inden for freestyle kaldes ski slopestyle. På specielle freestyle-ski overvinder atleter (både mænd og kvinder) banen med forskellige forhindringer: rækværk, spring, stor luft osv. Atleten selv bestemmer, hvilke tricks han vil demonstrere. Dommerne vurderer vanskelighederne og teknikken ved at udføre tricks, hoppets amplitude og andre indikatorer. Atleten med flest point vinder konkurrencen.

Trin 7

En anden sport inden for snowboarding er slopestyle snowboarding. Ligesom i skisportsstil overvinder atleter forhindringsbanen, men på et snowboard. Konkurrencesystemet er repræsenteret af semifinalen og slutfasen med eliminering af deltagere efter semifinalen.

Trin 8

Parallel slalom i snowboarding blev også præsenteret ved de sidste vinterlege. To atleter ned ad de samme parallelle baner på samme tid. Samtidig skal deltagerne i konkurrencen følge reglerne, når de passerer ruten, især følge en given bane. Først afholdes den kvalificerende fase, derefter de sidste løb (1/8, 1/4, 1/2 og final).

Trin 9

Sommeren olympisk program blev suppleret med golf, som vil blive præsenteret allerede i Rio de Janeiro i 2016. I dette sportsspil skal deltagerne køre en lille bold i hullerne ved hjælp af specielle klubber. I dette tilfælde skal du prøve at overvinde afstanden i det mindste antal slag. Golf var tidligere på listen over olympiske sportsgrene i 1900 og 1904, men blev senere droppet.

Trin 10

En anden nykommer i de kommende sommerlege bliver rugby-syvere. Dette er en afskåret version af klassisk rugby, som tidligere blev præsenteret ved OL (indtil 1924). 7 spillere deltager i spillet. Spillet spilles efter reglerne for klassisk rugby og på et felt med normal størrelse, men denne mulighed er mere spektakulær og hurtigere: 2 halvdele på 7 minutter hver.

Anbefalede: