Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Rostov Ved Don

Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Rostov Ved Don
Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Rostov Ved Don
Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Rostov Ved Don
Video: ROSTOV ON DON - 2018 FIFA World Cup™ Host City 2023, Februar
Anonim

Fodboldfans fra Rostov ved Don har allerede været vidne til kampe på højeste niveau. Den lokale Rostov var vært for holdene i Bayern München, Atletico Madrid og PSV i UEFA Champions League. I 2018 vil Rostovites være vidne til en endnu større international turnering - FIFA World Cup 2018.

Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Rostov ved Don
Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Rostov ved Don

I henhold til kalenderen for det kommende FIFA verdensmesterskab i 2018 vil Rostov ved Don være vært for fem verdensmesterskampe, hvoraf fire afholdes i gruppespillet og en i slutspillet.

En af de største konkurrenter om guldmedaljer vil spille i åbningskampen for fodboldmesterskabet på den nye arena i Rostov. De fem gange verdensmestre, brasilianerne, møder det schweiziske landshold i deres første kamp i gruppe E. Dette møde er planlagt til 17. juni.

Rostovitter og mange gæster i byen vil være i stand til at se den russiske landsholds rivalers ansigt til ansigt i gruppe A. Inden for anden runde fra denne kvartet, den 20. juni, spiller Uruguay med Saudi-Arabien.

Den 23. juni er Rostov ved Don vært for fodboldspillere fra Mexico og Sydkorea. Konfrontationen mellem de to hold vil have en betydelig indflydelse på chancerne for at nå slutspillet. Dette spil er planlagt som en del af anden runde i gruppe F.

For to år siden overraskede det islandske landshold behageligt hele fodboldverdenen. Dette hold udførte med succes på UEFA EURO 2016 og nåede kvartfinalen. Det skal antages, at ledelsen for det islandske fodboldforbund vil sætte høje mål for spillerne til det kommende verdensmesterskab. Niveauet af rivaler ved verdensmesterskabet i 2018 vil dog være lidt højere. Så i deres sidste kamp i gruppespillet vil islændinge spille med det kroatiske hold (gruppe D). Spillet finder sted i Rostov ved Don den 26. juni.

Den sidste kamp i Rostov afholdes som en del af 1/8 finalen i verdensmesterskabet i 2018. Vinderen af ​​gruppe G vil konkurrere om retten til at gå videre til næste etape med andet hold i kvartet N. Dette møde finder sted den 2. juli.

Tidsplanen for kampe i gruppespillet i Rostov ved Don er vist nedenfor.

Billede
Billede

Populær af emne.