Sådan Starter Du Bodybuilding

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Bodybuilding
Sådan Starter Du Bodybuilding
Anonim

De mennesker, der planlægger at lave bodybuilding, skal tage to faktorer i betragtning: fitness og ernæring. Under ingen omstændigheder skal du starte klasser fra bunden, såvel som ikke overvåge din diæt og ikke følge en særlig diæt.

Sådan starter du bodybuilding
Sådan starter du bodybuilding

Instruktioner

Trin 1

For at kunne begynde at træne med succes skal du ikke kun have ønsket, men også evnen. Stærkt ønske skal kombineres med indsats. Det er umuligt at undvære en pålidelig vurdering af det genetiske potentiale. Sørg for at besøge en læge, foretage en generel undersøgelse af hele kroppen (dette er nødvendigt for at forhindre komplikationer under træning).

Trin 2

Det er meget vigtigt at finde ikke kun et godt motionscenter, men også en erfaren professionel træner, der vil hjælpe dig med at oprette et træningsprogram, forklare tilladte belastninger og anbefale en diæt. Det vil ikke være svært at finde et værelse, fordi de nu er i overflod. Det er meget sværere at finde en træner, der ikke kun interesserer sig for materiale, men også professionel vækst. For at bestemme trænerens kompetencer skal du stille ham et enkelt spørgsmål: udarbejder han et individuelt program for hver afdeling eller ej. I tilfælde af at han kun stoler på anbefalinger fra plakater, skal du ikke dvæle ved en sådan institution.

Trin 3

Gymnastiksalen er dog muligvis ikke overkommelig. Der er dog en vej ud: du kan øve derhjemme, det er meget muligt. Du skal bare købe en lille vægtstang (der vejer op til 100 kg) og to håndvægte (bedre sammenklappelige, så de kan gå op i vægt op til 50 kg). Det vil ikke være overflødigt at tage sig af diske med forskellige vægte. Det er bedst at holde hver disk lille. Dette er nyttigt til gradvis at tilføje belastning, ikke brat. Hvis det er muligt, skal du også købe en lille bænk og en squat rack. Bænken skal være ca. 40 cm høj, 28 cm bred og 1,5 m lang. De ting, der er nævnt, er minimumet for vellykkede og effektive træning derhjemme.

Trin 4

Før træning er det værd at forberede kroppen på mindst minimal fysisk aktivitet. Så et par uger før seriøse klasser starter, prøv at komme i form: løb mere, før en aktiv livsstil. Men gå ikke lige til at løbe, start med at gå i et accelereret tempo, øg din hastighed gradvist.

Anbefalede: