Sådan Starter Du Skøjteløb Ordentligt

Sådan Starter Du Skøjteløb Ordentligt
Sådan Starter Du Skøjteløb Ordentligt

Video: Sådan Starter Du Skøjteløb Ordentligt

Video: Sådan Starter Du Skøjteløb Ordentligt
Video: Isblomsten 2018 - Novice M SP 2024, Kan
Anonim

Inspireret af resultaterne fra vores atleter såvel som berømte tv-shows ønskede mange at gå på isen. Hvordan starter jeg skøjteløb korrekt og med glæde? Hvilke skøjter at købe, hvordan bærer man dem for at gøre det lettere at skate? Grundlæggende om kunstskøjteløb

Sådan starter du skøjteløb ordentligt
Sådan starter du skøjteløb ordentligt

Det er lettere for piger og kvinder at mestre kunstskøjteløb, fordi de er mere nysgerrige, og flere mænd stræber efter at mestre noget nyt. Også kvinder vil hurtigt lære at holde sig smukt på isen for at se mere attraktive ud og vække beundring.

Valg af skøjter

Det vigtigste er, at støvlerne skal være stive, og knivene skal skrues korrekt til dem. Det er lige så vigtigt at snøre skøjterne korrekt: stram - den nederste del af støvlen, lav derefter en simpel knude, start derefter fra kroge (det vil sige fra begyndelsen af fodens vrist), løsere snøring. Derefter holder benet godt på den ene side, og på den anden side vil anklen være fri for ikke at hindre bevægelse.

Hvor skal en begynder begynde?

Først og fremmest skal du lære at gå på is. Walking "sildben" - begyndelsen af begyndelsen. Hælene sammen, tæerne fra hinanden og gå, løfter vores knæ højt. Armene kan strækkes fremad. Både børn og voksne begynder at lære det grundlæggende i kunstskøjteløb med "juletræet". Og så kan du mestre sådanne øvelser som "lommelygter", "slanger", "kane", "scooter", glidning, bremsning osv.

Hvad skal man se efter for at se yndefuld ud på is?

Det vigtigste er at overvåge din kropsholdning. Knæene skal ikke være anspændte, ryggen er lige, hagen hævet, og armene strækkes ud til siderne.

Kunstskøjteløbstræning bør kun finde sted i form af gruppe- eller individuelle lektioner, men under ingen omstændigheder af hænder eller parvis.

Anbefalede: