Sådan Lærer Du Skøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Skøjteløb
Sådan Lærer Du Skøjteløb

Video: Sådan Lærer Du Skøjteløb

Video: Sådan Lærer Du Skøjteløb
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

Kunstskøjteløb er en populær og utrolig smuk sport. Men for at blive som Plushenko eller Yagudin er du nødt til at arbejde længe og hårdt med trænere og udmattede dig selv med træning og kostvaner. Men på skøjtebanerne er der mange mennesker, der bare vil ride og have det sjovt. Det er let nok at lære nogen at skøjte og gøre det lettere for dem at tage deres første skridt på is.

Sådan lærer du skøjteløb
Sådan lærer du skøjteløb

Instruktioner

Trin 1

I hvilken alder skal du skøjte? - det vigtigste spørgsmål, som unge mødre stiller sig selv, er fra hvilken alder et barn skal læres at skate. Der er ikke noget bestemt svar: nogle børn skærer selvsikker på tværs af isen i en alder af tre, mens andre kun tager deres første skridt klokken syv. Argumentet for tidlig læring er manglen på frygt hos børn. Jo ældre barnet er, jo mere forsigtig er han, jo mere er han bange for at falde. Det er værd at huske, at skøjteløb er en alvorlig belastning for alle muskelgrupper.

Trin 2

Det er vigtigt at vælge de rigtige skøjter til barnet: de skal være nøjagtigt i størrelse (muligheden "til vækst" skal straks kasseres), have tænder på tåen og skarpe knive. Det er vigtigt at snøre skøjter i perfekt størrelse. De er snoet med en korsformet overlapning. Det er nødvendigt at tilkoble ikke kun alle kroge, men også hullerne. Snøringen skal fastgøre skøjten på benet og forhindre den i at trykke for hårdt eller omvendt dingle. Ellers kan skader ikke undgås.

Trin 3

Du er nødt til at forberede dig, så læring til skøjteløb ikke sker i en lektion. Efter de første to eller tre fald begynder børn at blive lunefulde eller kolde.

Trin 4

Det er værd at starte træningen med de første trin i skøjteløb. Og helst ikke på is, men på tæt pakket sne. Kunstig is er en god mulighed. Det er glattere og mindre glat. Fortæl først dit barn, hvordan det skal falde korrekt: Det er bedre at sidde på din side, sidde på huk og presse dine bøjede arme mod kroppen. Hjelme, knæpuder og albueunderlag kan bæres for at undgå personskade. Hvis faldet ikke kan undgås, skal du lære dit barn at rejse sig hurtigt og nemt. For at gøre dette skal du komme på alle fire, læg dine hænder på isen, læg din højre skøjte på isen med hele klingen, det vil sige komme på et knæ. Derefter skal begge hænder lægges på højre knæ, hvile, skifte kropsvægt og lægge venstre fod på isen med hele skøjtebladet.

Trin 5

Det næste trin er at mestre et par enkle øvelser:

- et sidetrin (bed barnet om at gå fra den ene kant af banen til den modsatte side med et sidetrin);

- forår (squats, på stedet);

- gå fremad.

Trin 6

Så kan du prøve at køre på is. Det tilrådes, at barnet forsøger at gøre det selv. Mor eller far skal være hele tiden og lægge hånden ud, når babyen begynder at falde. Kunstskøjteløbteknik er ikke vanskelig. Venstre ben skal fremsættes, og højre ben skal placeres lidt skråt bag det. Kroppen skal vippes fremad, benene på knæene skal være let bøjede. Barnet skal skubbe af med højre fod og køre til venstre. Det andet skub udføres nøjagtigt det modsatte. Hvis der er spor på isen, der ligner en gren af gran, er skøjteknikken korrekt.

Trin 7

Det giver ingen mening at lære at bremse og dreje, da det vil være intuitivt for en nybegynder.

Anbefalede: