Hvordan Man Vælger Skøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Skøjteløb
Hvordan Man Vælger Skøjteløb

Video: Hvordan Man Vælger Skøjteløb

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Choose A Figure Skating Coach - Top 5 Things to Consider 2023, Februar
Anonim

Skøjteløb skal først og fremmest være hårde, da denne indikator direkte vil påvirke bevægelsens succes. Visuelt kan de skelnes fra de klassiske ved fraværet af bøjede "næser", og højden skal være 10 cm højere end skiløberens højde. Men stadig er det vigtigste ved valg af den rigtige stivhed, fordi skien fungerer som en fjeder: enten komprimere eller skubbe atleten på banen.

Hvordan man vælger skøjteløb
Hvordan man vælger skøjteløb

Er det nødvendigt

  • - tynd sonde
  • - papir

Instruktioner

Trin 1

Valg af ski "ved berøring". Placer ski på en helt plan overflade, og fordel jævnt vægten på ski, stå på dem. Brug derefter en tynd oliepind eller et simpelt ark papir til at måle afstanden fra ski til gulv foran bag på bagagerummet. Dens størrelse skal være 30-45 og følgelig 10-15 centimeter. Overfør derefter vægten til kun et af skiene, og med denne fordeling skal afstanden falde, både foran og bag, men ikke mere end 10 centimeter, mellemrummet bør ikke ende umiddelbart under hælen på støvlen.

Trin 2

Valg af ski "efter øje". Placer skiene lodret. De glidende overflader skal være rettet mod hinanden. Læg dine hænder på puderne og klem skiene tæt. Hvis afstanden mellem dem er 3-4 mm, er det hvad du har brug for, hvis 1-2 mm, så er denne mulighed for blød.

Populær af emne.