Sådan Cykler Du Ordentligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Cykler Du Ordentligt
Sådan Cykler Du Ordentligt

Video: Sådan Cykler Du Ordentligt

Video: cykler.dk - Skivebremse 2022, December
Anonim

For elskere af hurtig bevægelse blev cyklen opfundet. Ud over det faktum, at du kan udvikle høj hastighed på det, er det også miljøvenligt. Derudover styrker kørsel på dette køretøj kroppen, det muskulære system i ryggen og benene og giver dig også mulighed for at bekæmpe overvægt. Du er nødt til at cykle på en sådan måde, at du får den maksimale fordel og fornøjelse.

Sådan cykler du ordentligt
Sådan cykler du ordentligt

Instruktioner

Trin 1

Når du cykler, skal du holde øje med det omkringliggende landskab for at vurdere mulige forhindringer. Vær opmærksom på detaljerne, forudsig om du vil klare de nærliggende forhindringer: kløfter, store vandpytter, potholes. Hvis du ikke er ekstrem, er det bedst at tage den mindste modstands vej.

Trin 2

Når du orienterer dig i et ukendt terræn, skal du sænke eller stoppe. I processen med at cykle på byens gader er koncentration, koncentration, evnen til at manøvrere vigtigt, for at holde sig i syne mange detaljer på samme tid - fra manøvrer fra andre cyklister til vejskilte.

Trin 3

Hvis dine hænder, albuer og skuldre bliver ømme ved langvarig ridning, skal du kontrollere, om styret er bredt nok. Hænderne skal placeres på det omtrent på linje med skuldrene. Hvis rattet er bredere, anbefales det at vælge et andet, smallere. Når du cykler, skal du se på dine håndled. Når de er stærkt buede nedad, er dette ikke godt, da deres position kan føre til smerte eller skade. Hænderne skal holdes på en sådan måde, som om du skar brød. Dette er den position, hvor håndledene skal være, når du cykler.

Trin 4

Albuerne skal være afslappede og let bøjede. Du behøver ikke at læne dig på dem og også skubbe dem ud til siderne. Fra tid til anden skal du ændre hændernes position, formindske eller øge vinklen ved albuerne og omarrangere hænderne. Dette hjælper med at forhindre kropslækage og lindre spændinger i din nedre del af ryggen.

Trin 5

I tilfælde af at du er utilpas på cyklen, kan du opleve lændesmerter. Dette er fuldt ud muligt, hvis din bils ramme er for stor eller for lille. Derudover gør lænden ondt med en alt for lodret landing. For at undgå dette skal du prøve at ændre din kropsposition hvert 10.-15. Minut: enten overføre hovedvægten til dine hænder, når du løfter, og derefter bøje mere, når du falder ned.

Trin 6

Fra tid til anden er det nyttigt at gå af din cykel og gå hurtigt og rulle den sammen med dig. Dette giver dig mulighed for at slappe af i ryggen og forbedre blodcirkulationen i områder, der bliver følelsesløse under ridning. Hvis du skal træde hårdt på et vanskeligt terræn, skal du gå over det.

Trin 7

For at tabe sig skal cykelpedalerne drejes hurtigt, men dette bør ikke være den sidste indsats. Kraftpedalindstillingen er mere velegnet til dem, der ønsker at træne musklerne foran låret.

Trin 8

Når du kører på cykel, så prøv ikke at bøje din nakke. Sørg for, at den danner en linje med ryggen, ellers forværres din blodforsyning, og du får hovedpine. Hvad angår en hjelm til cykling, er det ikke så nødvendigt for professionelle (de får for det meste skader i øvre og nedre ekstremiteter), men for begyndere. Faktisk er der til enhver tid en mulighed for at løbe ind i et hul eller for eksempel en Yorkshire terrier, der er faldet under hjulene.

Trin 9

Det er også værd at lære, hvordan man korrekt falder af cyklen, fordi ingen er immune over for disse problemer. Når du falder, skal du gruppere, og efter at du har nået jorden, skal du foretage flere saltvinkler ved inerti.

Populær af emne.