Løb Eller Cykler - Hvilket Er Bedre For At Tabe Sig?

Indholdsfortegnelse:

Løb Eller Cykler - Hvilket Er Bedre For At Tabe Sig?
Løb Eller Cykler - Hvilket Er Bedre For At Tabe Sig?

Video: Løb Eller Cykler - Hvilket Er Bedre For At Tabe Sig?

Video: Løb Eller Cykler - Hvilket Er Bedre For At Tabe Sig?
Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, April
Anonim

Når foråret begynder glat at overgå til sommer, tænker kvinder aktivt på måder at tabe sig på, hvoraf der er mange i dag. Du kan miste kropsfedt akkumuleret over vinteren ved hjælp af diæter eller fysisk aktivitet. De mest populære vægttabssport er løb og cykling - men hvilken er mere effektiv?

Løb eller cykler - hvilket er bedre for at tabe sig?
Løb eller cykler - hvilket er bedre for at tabe sig?

Løb

Mens man løber, fylder en person musklerne i låret og bagsiden af underbenet, som spændes og trænes bedre end ved cykling. Når du løber op ad bakke, begynder musklerne i den forreste kalv, muskler i nakke, ryg og mavemuskler at arbejde. Dette sker, forudsat at den korrekte løbeteknik observeres såvel som vejrtrækningsfordelingen. Derudover træner jogging lungerne og er en fremragende cardio-træning til det kardiovaskulære system.

Løb kan også forberede kroppen godt til andre sportsgrene eller seriøs husstands fysisk aktivitet.

Når man løber, forbruger en person meget energi og forbrænder en masse kalorier, så en ikke særlig trænet krop kan ikke modstå mere end en times aktiv løb - og det er normen. Derudover kan konstant jogging påvirke meniskenes og ankelens tilstand negativt. På plussiden ved løb er alt hvad du behøver gode løbesko og ikke dyrere gear. Hvis du ikke kan løbe, er det en god mulighed at gå eller gå, hvilket også kan hjælpe dig med at tabe dig.

Cykel

Under cykling trænes kalvemusklerne, som fungerer, når du trykker på pedalerne. Derudover styrker cykling effektivt quadriceps og hamstrings, fjerner fedtaflejringer fra abs og gluteal muskler. Cykling træner lungerne og det kardiovaskulære system på samme måde som jogging.

Mange eksperter hævder, at cykling og løb er lige så gavnlige, men cykling tager ikke så meget energi fra en person som jogging.

For at vægttab med en cykel skal være aktiv og nyttig, skal cykelturen vare mindst 90-120 minutter. En sådan langvarig fysisk aktivitet tvinger de aerobe processer med energiforsyning til at arbejde, som forekommer ved oxidation og forbrænding af kropsfedt. Med daglige aktiviteter (to gange om dagen) kan cykeltiden reduceres til en time. Hvis du ikke har en cykel, eller sæsonen ikke passer til dig, kan du tilmelde dig fitnesslokalet, hvor der er automatiserede cykler med en computer, der beregner din puls og hastighed.

Således er cykling og løb lige så effektive til at tabe sig under en tilstand - de skal kombineres med en kaloriefattig diæt og daglig træning. Det mest bemærkelsesværdige resultat med disse typer belastning observeres på hofterne.

Anbefalede: