Hvordan Cykler Man Om Vinteren?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Cykler Man Om Vinteren?
Hvordan Cykler Man Om Vinteren?

Video: Hvordan Cykler Man Om Vinteren?

Video: Hvordan Cykler Man Om Vinteren?
Video: Hvordan Cykler Vi Om Vinteren? 2024, Kan
Anonim

Ikke mange vil tørre at cykle om vinteren og tænke på, at dette er absolut umuligt. Men forgæves! Det er muligt at køre om vinteren, men efter at have foretaget justeringer af din kørestil.

Hvordan cykler man om vinteren?
Hvordan cykler man om vinteren?

Er det nødvendigt

  • - Cykel
  • - varmt tøj
  • - varm væske

Instruktioner

Trin 1

Selvfølgelig skal du klæde ordentligt til vinterskiløb. Og det er bedre ikke at stoppe undervejs i mere end et par minutter, så du har ikke tid til at fryse. Hvis du beslutter dig for at cykle langt nok, er det ikke overflødigt at tage en termos med varm te med på vejen eller købe en hydrator - dette er en beholder til vand med et rør, som normalt placeres i en rygsæk bag cyklistens ryg og giver dig mulighed for at drikke vand på farten uden at løfte hænderne fra rattet. Det koster fra 600 rubler og mere.

Trin 2

Det er bedst, hvis du sætter piggdæk på hjulene på din cykel til vinterkørsel. Du kan købe dette i specialbutikker eller endda lave det selv af selvskærende skruer og cykelgummi med et udtalt slidbanemønster.

Trin 3

Det største problem for en cyklist om vinteren er is. Selv piggedæk glider undertiden som et urværk på denne overflade. Desuden, hvis du bremser skarpt, og hjulene går i stykker. Derfor konklusionen: om vinteren skal bevægelseshastigheden være mindre end om sommeren. Når du kører, skal du, hvis det er muligt, vælge asfaltområder eller i det mindste områder med rullet sne - der vil være "greb", dvs. godt greb på hjulene med overfladen. Nogle gange er det ikke skammeligt at afmontere og rulle cyklen ved siden af.

Trin 4

Det er nødvendigt helt at opgive rullen under bøjningen af samme grund - at glide. Vi angiver kun bevægelsesretningen med rattet.

Trin 5

Om vinteren er det endnu sværere at cykle på vejene end om sommeren. Vejtjenester fejer oftest sne fra vejen til den yderste højre bane, hvor cyklister normalt kører. Men selvom det er gratis der, kan cyklen bringes direkte under hjulene i den tilhørende transport. Udgang: kør på fortovene.

Anbefalede: