Hvordan Og Hvad Man Skal Cykle Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvad Man Skal Cykle Om Vinteren
Hvordan Og Hvad Man Skal Cykle Om Vinteren

Video: Hvordan Og Hvad Man Skal Cykle Om Vinteren

Video: Hvordan Og Hvad Man Skal Cykle Om Vinteren
Video: Hvordan Cykler Vi Om Vinteren? 2023, Oktober
Anonim

Vintercykling er blevet mere og mere populært på det seneste. Dette skyldes til dels vintrene med lidt sne og udviklingen af bedre cykeldesign. De fleste af de udendørs entusiaster, der plejede at foretrække skiløb, er nu skiftet til cykler og nyder vinterskiløb mere. Nøglen til en vellykket tur er det rigtige cykeludstyr og det rette udstyr til cyklisten.

Hvordan og hvad man skal cykle om vinteren
Hvordan og hvad man skal cykle om vinteren

Er det nødvendigt

  • - Piggede cykeldæk
  • - vinterolie til støddæmpere
  • - flydende smøremiddel
  • - bilshampoo
  • - polyester undertøj
  • - hjelm
  • - cykelsko
  • - skidæksler til ski.

Instruktioner

Trin 1

Specifikationerne ved vintercykling er åbenlyse: snedriv, frost, vind, snefald, veje drysset med salt. Det er vigtigt at huske alt dette, når du udstyrer og plejer din cykel efter en tur. Til vinterkørsel kan dine tohjulede køretøjer udstyres med piggdæk eller almindelige dæk med dyb slidbane. Det afhænger af terrænet, kørestilen og dine egne præferencer.

Trin 2

Forlæng vingen så langt som muligt for at dække BB. Smør alle mekanismer grundigt. Brug et flydende smøremiddel til at smøre skiftekabler og kæder for at forbedre deres funktionalitet i koldt vejr. Skift olie til vinterolie i støddæmpere, pump luft i pneumatiske.

Trin 3

Husk ikke at vaske din cykel lige før du kører. Vand, der kommer ind i mekanismerne, fryser og deaktiverer dem. Fjern sne fra din cykel efter ridning. Hvis du har gået i skoven, skal du bare tørre den af med en tør klud. Efter at have kørt rundt i byen skal du vaske din cykel med shampoo til biler. Smør derefter alle dele, så fedtet driver alt vandet ud.

Trin 4

Kjole til din vintertur i lag. Undertøj skal være lavet af polypropylen eller polyester. Det tillader fugt at passere igennem, mens det forbliver tørt. Det er uønsket at bære bomuldsundertøj, da det absorberer fugt og kan forårsage hypotermi i kroppen.

Trin 5

Det næste lag er bukser og en sweatshirt lavet af Polartec eller fleece, som perfekt holder varmen og fugter fugt ud. Top med en let polstret vindjakke og åndbare bukser. Tag handsker på dine hænder og vanter ovenpå, så dine fingre fryser mindre.

Trin 6

Det er bedre at bære cykelsko på en halv uldsok og oven på en cykelsko - en uldsok lavet af hunde- eller gedehår og skistøvletæpper. Til beskyttelse mod forkølelse af hoved og ansigt er en balaklavmaske med skibriller og hjelm egnet.

Anbefalede: