Sådan Starter Du Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Boksning
Sådan Starter Du Boksning

Video: Sådan Starter Du Boksning

Video: Sådan Starter Du Boksning
Video: Тимати и L'ONE - Еще до старта далеко (feat. Павел Мурашов) [премьера клипа, 2015] 2023, Juni
Anonim

I disse turbulente dage er det ikke en let opgave at beskytte dig selv og dine kære mod kriminelle. Du kan finde dig selv helt alene mod en bøge hooligans, og du bliver kun nødt til at stole på dig selv. At starte boksning handler ikke kun om at holde dig selv i god fysisk form, men også en fantastisk måde at stå op for dig selv.

Sådan starter du boksning
Sådan starter du boksning

Instruktioner

Trin 1

Først skal du finde en god coach. Opgaven virker kun enkel, men faktisk er den ikke let. Ikke kun din træningsfremgang, men også dit helbred afhænger af, hvor kvalificeret den træner du vælger vil være. boksning er en meget traumatisk sport.

Trin 2

En god coach skal have evnen til at formidle sin viden til sine studerende, ikke at blive irriteret og ikke råbe på dig, når noget ikke fungerer. Som regel går tidligere boksere, der sluttede deres karriere i den store ring, til coaching. Når du vælger en træner, så spørg ham, hvilken succes han personligt har opnået, hvor mange år han har undervist, hvilken succes hans studerende har opnået. Svarene på disse spørgsmål vil tjene som indikatorer for dig, om du skal begynde at bokse i dette afsnit eller se efter et andet.

Trin 3

Hvis du af en eller anden grund ikke kan finde en træner, skal du begynde at bokse alene. For at gøre dette har du brug for et visuelt hjælpemiddel, som du kan købe i din nærmeste boghandel. Når du vælger en boksevejledning, skal du se på, hvem der skrev det. Det er ønskeligt, at dette er en person, der har mange års coaching bag sig. Efter at have læst manualen i detaljer, start træningen. Men det skal huskes, at ingen tutorial kan erstatte arbejde i et motionscenter med en rigtig træner.

Trin 4

Køb det nødvendige udstyr, der letter træningsprocessen og beskytter de sårbare dele af kroppen mod stød. For det første er der boksehandsker (helst 10 ounce) og bandager, der beskytter dine hænder og knogler. Det anbefales at købe bandager, der strækker sig let, det vil være mere bekvemt at pakke. Du skal også bruge en hjelm og mundskærm. En hjelm hjælper med at beskytte dine øjenbryn og hoved mod mulige snit, og en mundskærm hjælper med at beskytte din kæbe og tænder. Det anbefales at træne i løst sportsbeklædning og specielle sko - boksere - der beskytter din ankel mod forskydning.

Trin 5

Held og lykke i dine bestræbelser og husk den østlige visdom - vejen vil blive mestret af den, der går.

Populær af emne.