Sådan Starter Du Boksning Som Voksen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Boksning Som Voksen
Sådan Starter Du Boksning Som Voksen

Video: Sådan Starter Du Boksning Som Voksen

Video: Sådan Starter Du Boksning Som Voksen
Video: Boxing for beginners | Training techniques Episode 1 | Mike Rashid 2024, April
Anonim

For at blive en rigtig bokser skal du dyrke sport fra barndommen. Hvis ønsket om at komme ind i ringen dukkede op i voksenalderen, kan du købe handsker med en "pære" og øve dig selv. Så bliver du nødt til at kigge efter en individuel træner.

Stien fra lyst til at kunne bokse i ringen tager nogle gange år
Stien fra lyst til at kunne bokse i ringen tager nogle gange år

Er det nødvendigt

  • - sundhedscertifikat
  • - hjemmegymnastik (vandret stang, springtov, boksesæk, motionscykel)
  • - sportsbeklædning (T-shirt, shorts, handsker, bandager, specielle sko kaldet "boksere")
  • - kontrakt med en personlig træner
  • - penge til at betale for individuelle lektioner.

Instruktioner

Trin 1

Før du går ind i bokseringen, skal du sørge for at kontrollere dit helbred på distriktsklinikken eller på den medicinske og fysiske apotek. Der er en ret omfattende liste over medicinske kontraindikationer for boksning. Det inkluderer især sygdomme i nervesystemet, åndedrætsorganer og fordøjelsesorganer, syn og hørelse, alvorlige hovedskader, hud- og hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre lidelser.

Trin 2

Forbered dig på en sådan udfordrende sport fysisk. De bedste måder at gøre dette på er ved at lave andre sportsgrene. Disse inkluderer især atletik (løb), svømning, udendørs sport, cykling. Langvarige besøg i fitnesslokalet såvel som øvelser på styrketræningsmaskiner vil være en god hjælp til at få muskler. Leve en sund livsstil.

Trin 3

Hvis du har muligheden, så bygg et mini-gym til hjemmet med en vandret bar, boksesæk, reb, håndvægte, kettlebell, motionscykel, løbebånd. Lær, hvordan du bruger dem korrekt, og begynd at træne fra din lejligheds komfort. Tving ikke dine aktiviteter: Start med små belastninger, øg dem gradvist. Lyt til din krop og råd fra mere erfarne sportskolleger.

Trin 4

Find et motionscenter med en boksering og en individuel træner. Tilmeld dig lektioner, gå tre gange om ugen. Omkostningerne ved en times lektion spænder fra 500 til 1500 rubler. Følg alle anvisninger fra din træner og potentielle sparring-partner. Vær særlig opmærksom på fysisk, psykologisk og taktisk træning. Overvåg dit helbred og besøg din læge med jævne mellemrum.

Anbefalede: