Hvordan Man Bliver Yogainstruktør

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Yogainstruktør
Hvordan Man Bliver Yogainstruktør

Video: Hvordan Man Bliver Yogainstruktør

Video: Hvordan Man Bliver Yogainstruktør
Video: KAN MAN LEVE FOR EVIGT? 2024, April
Anonim

Populariteten af yogakurser vinder fart hvert år. For en nybegynder er det vigtigste at finde en god mentor, der vil danne de rigtige tankesæt for fremtiden og hjælpe med at undgå skader. Det er meget muligt, at du efter en lang praksis vil ønske at formidle yogaens kunst til andre og blive instruktør, hvilket blandt andet giver dig selv en god indkomst.

Hvordan man bliver yogainstruktør
Hvordan man bliver yogainstruktør

Er det nødvendigt

  • - speciel litteratur
  • - en erfaren mentor
  • - regelmæssig praksis
  • - yogaskole
  • - internettet.

Instruktioner

Trin 1

Start med at mestre den teoretiske ramme. Yoga er ikke kun et sæt fysiske øvelser. Hver asana har en betydning, deres rækkefølge er normalt gennemtænkt og sigter mod at løse forskellige mål. Derudover er de filosofiske og mentale komponenter lige så vigtige for en vellykket praksis. Læs ikke for simpel litteratur, selvom du tager dine første skridt i denne kunst. Vær opmærksom på sådanne forfattere som Swami Sivananda, Nina Mel, B. K. S. Aigenar, David Swenson.

Trin 2

Find en god mentor. Inden du tilmelder dig lektioner, skal du samle så meget information som muligt om denne person. Hans præstationer, skolen bag ham, deltagelse i forskellige seminarer og selvfølgelig kundeanmeldelser er vigtige. Hvis du er ny i yoga, kan du starte med gruppeklasser først. Men for en dybere fordybelse kan du ikke undvære individuelle lektioner, hvor mentoren følger din teknik, kommenterer og forklarer det uforståelige. Husk, at en række store internationale skoler med yogainstruktører ikke engang vil give dig adgang til deres kurser, medmindre du har en anbefaling fra en højt respekteret lærer.

Trin 3

Øv yoga regelmæssigt alene, og kast dig ned i hver asana efter dine følelser. Det tager flere års praksis at blive instruktør. I modsætning til andre områder, såsom styrketræning, er det næsten umuligt at opnå hurtige resultater fra bunden i yoga. Og tværtimod, hvis du en gang startede som en ufleksibel og inhabil person, har du om 2-3 år en chance for at gøre enorme fremskridt.

Trin 4

Find en anstændig yogaskole. Hvis du taler et fremmed sprog, er du velkommen til at rejse til udlandet: den viden, der er opnået der, vil være meget mere komplet. Selvfølgelig kan du i store russiske byer studere og modtage et eksamensbevis, der giver dig ret til at arbejde. Det er dog bedre at polere dine færdigheder i andre lande. Traditionelt fører Indien i denne retning, hvor helt nye facetter af yoga kan åbne sig for dig, såvel som USA, hvor populariteten af denne kunst i de senere år uden overdrivelse er gået væk fra skalaen.

Trin 5

Ansæt for at rekruttere dine egne lærlinger. Hvis der er mulighed for at arbejde eller øve i en klub, er det også godt. Men det er stadig meget bedre for folk at gå målrettet mod dig. Opret et visitkortwebsted på Internettet, promover dine tjenester på sociale netværk, optag videoer med asanas og ledbånd, og upload dem til populære videokanaler. Kæmp for hver kunde og for gode anmeldelser af dig.

Anbefalede: