Sådan Pumpes Din Hals

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Hals
Sådan Pumpes Din Hals

Video: Sådan Pumpes Din Hals

Video: Sådan Pumpes Din Hals
Video: Sådan udskifter du din benzinslange til påhængsmotoren 2024, April
Anonim

Repræsentanter for mange sportsgrene har brug for en stærk hals: fodboldspillere, brydere, boksere. Denne muskel skal også gives opmærksomhed, som alle andre. Visse sikre hals træningsmetoder er værd at overveje.

Sådan pumpes din hals
Sådan pumpes din hals

Instruktioner

Trin 1

Stræk din hals i slowmotion. Stå på gulvet, læg dine fødder i skulderbredde fra hinanden, hvil hænderne på dine hofter. Udfør langsomme cirkulære bevægelser, drej din hals 360 grader. Efter en sådan drejning skal du dvæle i 5-7 sekunder i den oprindelige position. Gentag denne øvelse 5-10 gange for god halspumpning. Denne indledende opvarmning er meget vigtig for den vigtigste træningscyklus. Sørg for at medtage dette trin i hver træning. Dette hjælper dig med at undgå fremtidig skade.

Trin 2

Lær at holde nakken ordentligt og udføre øvelserne. Det er helt uacceptabelt at lave ryk, når man træner denne muskelgruppe. Dette vil i sidste ende føre til skade. Halsmusklerne kan blive meget skrøbelige efter den første skade. Der vil være en meget større sandsynlighed for gentagelse.

Trin 3

Lav den første halspumpeøvelse. Placer en hånd på din pande. En anden start med at skubbe hovedet ned. Få maksimal modstand. Slip din hånd. Så snart du føler, at denne belastning ikke er nok, skal du påføre et håndklæde.

Trin 4

Vind det rundt om din pande. Lav noget som en bandana og hold begge ender af håndklædet med dine hænder. De skal være placeret overfor ansigtet. Opret maksimal spænding ved at trække håndklædet ned. Slap af i nakken. Gør dette mindst 8 gange.

Trin 5

Placer din pande på en hvilken som helst blød overflade på gulvet. Sørg for, at den ikke glider. Flyt kun nakkemusklerne frem og tilbage, venstre og højre. Udfør mindst 15-20 omgange i dette mønster. Denne øvelse er en af de mest effektive til at svinge nakken. Med kun 5 minutter om dagen kan du opnå fantastiske resultater på kort tid.

Trin 6

Øv yoga. Fleksibilitet er nøglen til at forhindre personskade. Ofte blev yoga udelukkende opfattet som en aktivitet for kvinder. Men nu bliver det i stigende grad brugt til at forbedre præstationen i træningen. Selv når der opstår skader, reducerer yogaklasser mængden af restitutionstid betydeligt.

Anbefalede: