Sådan Finder Du Cykelstier I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Cykelstier I Moskva
Sådan Finder Du Cykelstier I Moskva

Video: Sådan Finder Du Cykelstier I Moskva

Video: Sådan Finder Du Cykelstier I Moskva
Video: Moscow Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim

At finde cykelstier i byen og især i en sådan storby som Moskva er en vanskelig opgave, som kan være vanskelig for uerfarne cykelentusiaster, der ønsker at køre med brisen i byens mange kilometer trafikpropper. Derudover skal det bemærkes, at det samtidig er nødvendigt at forblive en lovlydig borger, dvs. overholde kravene i den nuværende lovgivning, især trafikregler.

Sådan finder du cykelstier i Moskva
Sådan finder du cykelstier i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Find skiltet, der markerer cykelstien. Dette cirkulære vejskilt viser en hvid cykel på en blå baggrund. Hvis du ser et sådant tegn, er du velkommen til at begynde at flytte.

Trin 2

Den nemmeste måde at finde en cykelsti på er ved krydset med kørebanen. Følg kørebanen, indtil du ser det ovennævnte tegn. Bemærk, at en cyklist i henhold til vejens regler ikke må bevæge sig på kørebanen, hvis der er en specielt udpeget cykelsti i nærheden. Dette er et krav i den nuværende lov, ikke overtræd det!

Trin 3

I Moskva kører cykelstier på Vorobyovy Gory (nær metrostationen Vorobyovy Gory) i Pokrovskoye-Glebovo parken på Vernadsky Prospekt backup (mellem Universtet og Vernadsky Prospekt metrostationer). Gå til de udpegede steder for at finde et sted, hvor cyklister kan bevæge sig.

Trin 4

En hel del cykelejere er interesserede i at finde steder at cykle på. For at finde en cykelsti, når du ser din ligesindede, skal du følge ham eller bede ham om en rute til den nærmeste sti. Cykelstedet kan også genkendes af et stort antal cykel ejere. Dette er det første tegn på tilstedeværelsen af det ønskede spor i nærheden.

Trin 5

Når du kører langs den længe ventede cykelsti, skal du ikke glemme, at fodgængere også kan bevæge sig langs den, i mangel af fortov eller gangsti, så mist ikke din årvågenhed, vær opmærksom og forsigtig.

Anbefalede: