Sådan Finder Du Et Job Ved OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Job Ved OL I Sochi
Sådan Finder Du Et Job Ved OL I Sochi

Video: Sådan Finder Du Et Job Ved OL I Sochi

Video: Tatiana Volosozhar u0026 Maxim Trankov Win Gold - Full Free Program | Sochi 2014 Winter Olympics 2022, December
Anonim

Sotji-OL tiltrækker opmærksomhed fra alle indbyggere i Rusland. Nye ultramoderne sportsfaciliteter under opførelse, ankomsten af ​​et stort antal fremtrædende atleter til landet - alt dette er af stor interesse. Og mange ønsker at finde arbejde ved OL for at se alt med egne øjne.

Sådan finder du et job ved OL i Sochi 2014
Sådan finder du et job ved OL i Sochi 2014

Arbejd ved OL. Krav til kandidater

Et stort antal ledige stillinger er offentliggjort på den olympiske komités officielle hjemmeside. Til opførelse af sportsfaciliteter kræves malere og elektrikere til arbejde på hoteller - hotelejere og tjenestepiger, til logistik og kommunikation - ledere af de tilsvarende områder. Hver stilling har et specifikt ansvarsområde. Og i næsten alle ledige stillinger, bortset fra de enkleste - en læsser og en rengøringsdame, kræves viden om engelsk på et niveau, der ikke er lavere end gennemsnittet. Dette er forståeligt. Gæster fra forskellige lande kommer til Sochi, med hvem de bliver nødt til at kommunikere i denne særlige internationale dialekt. Derfor skal alle, der ønsker at få et godt betalt anstændigt job i Sochi, forbedre deres engelsk.

Den anden betingelse beskrevet i ledige stillinger er en roterende arbejdsmetode. Til OL leder de efter medarbejdere, der er klar til at blive i Sochi i tre til ni måneder. På dette tidspunkt indgås en kontrakt med dem, boliger tildeles, nogle får betalt billetter til Sochi. Hvad der nøjagtigt er inkluderet i listen over ledige stillinger, kan du kontakte lederen af ​​HR-afdelingen i Den Olympiske Komité.

Olympisk medarbejder - hvordan man kommer til interviewet

Hvis du vil arbejde for de olympiske lege i Sochi og have de nødvendige færdigheder, bedes du sende dit CV til HR-afdelingen. For at gøre dette skal du registrere dig på organisationskomiteens officielle hjemmeside og modtage en adgangskode via e-mail. Derefter skal du gå til afsnittet "Ledige stillinger" og vælge den, du har brug for, på listen. Der finder du adressen, som du kan sende dit CV til, samt et telefonnummer til kontakten. Derudover kan du oprette dit CV på organisationskomiteens hjemmeside. Det går automatisk til HR-databasen.

Når du har sendt dit CV, skal du være klar til at komme til dit interview. Det kan finde sted i Moskva eller Sochi. Du skal forstå, at du ikke får kompensation for billetprisen - du er endnu ikke ansat. Men hvis du er en god specialist, og du har de nødvendige arbejdsfærdigheder, så er der en chance for at få det ønskede sted efter dagen med succes gennem samtalen. Og ikke kun for at se OL med dine egne øjne, men også for at få værdifuld erfaring og tjene gode penge.

Populær af emne.