Tips Til Muskelopbygning

Indholdsfortegnelse:

Tips Til Muskelopbygning
Tips Til Muskelopbygning

Video: Tips Til Muskelopbygning

Video: Tips Til Muskelopbygning
Video: Muskelopbygning 2024, Kan
Anonim
Tips til muskelopbygning
Tips til muskelopbygning

Instruktioner

Trin 1

Protein er rygraden! Hvordan ser et proteinmolekyle ud? Det ligner en krans af bolde i forskellige farver. Hver enkelt perle er en separat aminosyre. Når en sådan "krans" af proteiner kommer ind i vores mave, bryder mavesaft ned mellemledene, og de samme "farvede bolde" frigøres. Når de kommer ind i blodbanen, passerer de gennem kroppen. En gang i muskelcellerne dannes en ny proteinkæde. Sådan opnås et nyt proteinmolekyle, hvilket er en stigning i muskelmasse. Hvilken konklusion kan drages? For at få muskelmasse er du nødt til at spise mad rig på protein: mejeriprodukter, kød samt vegetabilsk protein - nødder, korn osv. Den optimale mængde protein pr. Kg kropsvægt anses for at være 2-3 gram, men tallet varierer fra 1 til 5 gram, da alt er individuelt.

Trin 2

Nu om kulhydrater. Uden kulhydrater vil der ikke være nogen muskelmasse og ingen god træning. Derfor skal du ikke kun medtage proteiner, men også kulhydrater for effektivt at få muskelmasse. Ellers absorberes proteinet, der kommer ind i kroppen, ikke på grund af energi. Kulhydrater er som brændstof for kroppen. Ellers vil muskelvæv blive brugt som energi, så er masseforøgelse umulig.

Trin 3

Mange moderne kostvaner udelukker fedtindtagelse helt. Fedt er direkte relateret til udskillelsen af hormoner. Kroppen bygger testosteron, det vigtigste hormon til opbygning af muskelvæv, fra fedt. Derfor mindskes libido hos mennesker, der er skiftet til vegetarisme. Men du kan heller ikke misbruge fedt. Paradoksalt nok hæmmer fødevarer rig på fedt testosteronproduktion. Du skal bruge dem i moderation. Hvad er foranstaltningen? Eksperter mener, at 15% af den samlede diæt er målestokken. Eksperter siger også, at det er bedre at forbruge vegetabilske fedtstoffer. Og kroppen har også virkelig brug for Omega 3 fedtstoffer eller, hos almindelige mennesker, fiskeolie. Det er meget gavnligt for det generelle helbred. Spis laks eller sardiner 3 gange om ugen, de indeholder meget dette stof. Alt dette hjælper med at få muskelmasse.

Trin 4

En anden regel er madvarianter. Det er meget vigtigt at indtage levende plantefødevarer. Gør ikke med proteinblandinger, vitaminer i kapsler og farmaceutisk fiskeolie. Kæder af fytostoffer er fundet i naturlig mad. De styrker kroppens immunsystem, har en antioxidant virkning, forhindrer sygdom og generelt gør os stærkere. Spis frugt og grøntsager dagligt. Og om vinteren skal du udskifte med friskfrosne bær samt forbruge melon og købe grøntsager, når det er muligt. Spis en frisk grøntsagssalat mindst en gang om dagen, udskift den med kålsalat med grønne løg om vinteren. Men allerede købte vitaminer og mineraler kan føjes til en god diæt. Når alt kommer til alt har en atlet brug for meget flere vitaminer end en almindelig person.

Anbefalede: