Tips Til Snowboardere Inden Sæsonen Starter

Tips Til Snowboardere Inden Sæsonen Starter
Tips Til Snowboardere Inden Sæsonen Starter

Video: Tips Til Snowboardere Inden Sæsonen Starter

Video: Tips Til Snowboardere Inden Sæsonen Starter
Video: How to Improve Your Snowboarding—Intermediate Snowboarding Tips || REI 2024, April
Anonim

Sne. Vintervejret er gået, og skisportssteder vinker aktivt til deres pister. Efter sommerferien er mange finesser og færdigheder glemt, så det er værd at udnytte din viden og gøre dig bekendt med nogle anbefalinger. Dette vil være nyttigt for både en erfaren person og dem, der bare lærer at køre på et snowboard.

hvordan man snowboarder
hvordan man snowboarder

Husk alt

Ingen grund til at gå direkte til svære skråninger. Selv den mest erfarne atlet, der ikke har brug for snowboardtræning, skal først huske alle færdigheder og bevægelser, og en træningshældning er også velegnet til dette.

Tag ikke for meget

Rygsækken bag ryggen forhindrer bevægelse under nedstigningen på et snowboard. Det er bedre at efterlade varme varme tøj, termokande og andre ting i opbevaringsrummet. De er ofte udstyret ved siden af skråningen. Om nødvendigt vil det være tættere på at tage derhen end til bilen.

Godt firma

Munter venner på skråningen forstyrrer kun en helt nybegynder, der stadig gennemgår snowboardtræning. For dem der skater godt, vil firmaet opmuntre dig og give dig mulighed for at tilbringe tid på bjerget med glæde. At køre alene er kedeligt.

Tjek dit udstyr

Uanset om brættet blev lejet eller lå om vinteren i sit eget skab, skal alt udstyr kontrolleres: stram boltene på fastgørelseselementerne, indstil en passende vinkel på stativet, voks brættet, hvis det har ridser. Det er også meget nyttigt at skærpe kantene inden sæsonen starter. Du skal bare være forsigtig og forsigtig: med den nye paraffin og skarpe kanter øges snowboardets hastighed markant. Fremskynd ikke for meget, før musklerne husker de korrekte bevægelser.

Planlæg dine ture klogt

Alvorlige kvæstelser opstår ofte i perioder med ekstrem træthed. For at forhindre dette anbefales det at fordele kræfter klogt. Vanskelige skråninger er bedst besøgt i den anden tredjedel af turen. Kroppen er allerede bøjet, men træthed er endnu ikke akkumuleret. Det tilrådes ikke at køre på de sværeste skråninger i slutningen af dagen. Det er bedre at afslutte det med noget simpelt for ikke at ødelægge indtrykket.

Alkohol kun i baren

Det er strengt forbudt at snowboard, mens man er fuld. Dette er hensynsløst for dig selv og for dem omkring dig. En beruset atlet navigerer dårligt og kontrollerer sin krop, især dem, der bare lærer at køre på et snowboard, kan lide af det. Når alt kommer til alt, vil en nybegynder simpelthen ikke have tid til at undvige en utilstrækkelig person, der skynder sig med stor hastighed.

Glem ikke beskyttelsen

Snowboarding er meget traumatisk, fald og kollisioner er hyppige. En hjelm er en obligatorisk del af udstyret på skråningen og sparer den mest værdifulde del af kroppen mod alvorlige skader - hovedet.

Anbefalede: