Sådan Finder Du Falske Sneakers

Sådan Finder Du Falske Sneakers
Sådan Finder Du Falske Sneakers
Video: Sådan Finder Du Falske Sneakers
Video: ДОПОЛНИТЕЛЬНОЕ РУКОВОДСТВО ПО ВЫПУСКУ AIR JORDAN 2022 2023, Februar
Anonim

Sneakers til enhver sportselsker er en ekstremt vigtig ting. De vælges omhyggeligt efter deres valg, så det i det mindste er praktisk at øve. Som et maksimum - for ikke at miste helbredet under aktive træningsprogrammer, der kræver løbeøvelser, spring osv. Hvordan vælger man de rigtige ikke-falske sneakers for at skelne dem fra kopier, der har oversvømmet alle markeder overalt?

Sådan finder du falske sneakers
Sådan finder du falske sneakers

1. Brand butik. Først og fremmest skal du gå til en betroet butik. Hvis du vil købe Reebok sneakers, skal du gå henholdsvis til firmabutikken. Ja, det vil være meget dyrere der end i en eller anden provinsiel onlinebutik. I det mindste her vil du dog have grund til at tro, at produktet ikke er forfalsket. Og for at se nærmere på, tryk, drej det i dine hænder, spørg sælgerne er også en vigtig del af valget.

2. Kvalitetsudførelse. På fabrikker, hvor forfalskede varer er stemplet i store partier, er arbejdsforholdene ofte ikke attraktive. De betaler ynkelige øre, men du skal arbejde meget. Hvem vil bekymre sig om produktets kvalitet? Så på falske sneakers kan du se, og vigtigst af alt, en unøjagtigt fast sål med lyse spor af tørret lim. Denne lim kan også findes i andre dele af skoen (i form af karakteristiske pletter).

3. Korrekt materialekvalitet. Er du bekendt med den karakteristiske duft af billige kinesiske sko? Så falske sneakers lugter undertiden ikke bedre. Hvis du lugter en ubehagelig lugt, skal du røre ved materialerne (og de lignede et stykke viskestykke), så taler vi om en grov falske. Der er forfalskninger og bedre, her skal du allerede være opmærksom på sålen. Det spiller en stor rolle i sneakers, men uærlige producenter er ikke altid opmærksomme på det. Sørg for at finde et billede af Internettet på den officielle webside på Internettet og sammenligne originalens sål med det, du har i dine hænder. Det er ekstremt sjældent, at formen er den samme i alle de små ting.

Populær af emne.