Yoga Som En Livsstil

Yoga Som En Livsstil
Yoga Som En Livsstil

Video: Yoga Som En Livsstil

Video: Yoga Som En Livsstil
Video: Yoga Var Som Helst med YogaJona 2024, April
Anonim

Hvad menes der egentlig med ordet "yoga"? Et system med gymnastiske øvelser? En måde at udvikle sig selv på? Det indiske folks filosofi? Eller måske religion? Når du stiller dette spørgsmål til hundrede mennesker, kan du få det samme antal svar.

Yoga som en livsstil
Yoga som en livsstil

"Yoga" - "forbindelse" - forbindelsen mellem sjælen og kroppen til den person, der praktiserer den. Dette er en omfattende fysisk og åndelig udvikling af kroppen. Dannelsen af yoga som en praktiserende filosofi i Indien fandt sted for omkring seks tusind år siden. Det var baseret på at forstå betydningen af de udførte øvelser for at opnå maksimale resultater.

Med udbredelsen af yoga i andre lande blev dens sande regler skubbet i baggrunden. Essensen af yoga var den maksimale udvikling af den menneskelige krops fleksibilitet, som blev betragtet som dygtighedens højde.

Den sande yoga-filosofi er let at forstå, på trods af den forkerte overbevisning om dens kompleksitet. Det kombinerer hinduisme og buddhisme. Sjælen er en udødelig komponent i kroppen, den er ubegrænset, den har ikke følelser. Kroppen er dødelig og er sjælens kar. Sjælen lever mange liv for at komme i overensstemmelse med evige prøvelser og lidelser og fusionere med sin begyndelse.

Yoga er forskellig i sine stilarter, men på trods af dette har alle dens typer en hovedbetydning, ligesom alle religioner i verden. Manglende tilknytning til produkterne fra eget arbejde, grænseløs kærlighed til Gud, visdom - dette er grundlaget for yoga. I løbet af udviklingen fandt den to veje.

  • Den første er eremittens sti. Denne vej indebærer at opgive alt materielt og koncentrere energi på selvudvikling for at opnå maksimal sindets arbejde. Hvilket yderligere fører til slutningen af stien, og sjælen forlader kroppen.
  • Den anden er den jordiske sti. For at passere denne vej behøver du ikke være væk fra den materielle del af verden. Udviklingen af åndelige kræfter sigter mod at stræbe efter at leve jordisk liv med opnåelse af maksimal velstand i alt.

Yoga vil hjælpe alle mennesker med at finde åndelig frihed, uanset deres religion og nationalitet. Målet med yoga er den fredelige sameksistens mellem alle mennesker i universet. Filosofi er forståelig og let tilgængelig for alle, der ønsker at kende den.

Essensen af yoga er afvisning af en person fra det egoistiske "jeg", sammensmeltning af personligheden med alt, hvad der omgiver ham. Som et resultat får en person frihed og afslutter den onde cirkel af prøvelser med sin sjæl, frigør sig selv og bliver et med den uendelige verden. Det vil sige, det forlader det forbigående og vinder evigheden af eksistensen.

Anbefalede: