8 Gode Grunde Til At Begynde At Lave Planken Dagligt

8 Gode Grunde Til At Begynde At Lave Planken Dagligt
8 Gode Grunde Til At Begynde At Lave Planken Dagligt

Video: 8 Gode Grunde Til At Begynde At Lave Planken Dagligt

Video: 8 Gode Grunde Til At Begynde At Lave Planken Dagligt
Video: 8. oktober, pas på dette, du vil stå uden penge på dagen for Sergius af Radonezh og Sergey Kapustnik 2024, April
Anonim

Plank - hvor meget i denne lyd … Sportsbusser synger dithyrambs for hende på alle verdens sprog. Og ikke uden grund! Faktisk indeholder denne øvelse stor styrke. Efter at være begyndt at stå i baren hver dag efter en måned kan du få et synligt resultat.

8 gode grunde til at begynde at lave planken dagligt
8 gode grunde til at begynde at lave planken dagligt

Kun en person, der nogensinde har stået på baren, kender den reelle værdi af tid. Ordet "minut" for ham er ikke et abstrakt begreb, men en ting, der er synlig for enhver muskel. Hvorfor et minut? Og alt fordi dine første klasser begynder nøjagtigt fra dette mærke. Gradvist vil du opbygge tid og tempo, men lige nu skal du bare begynde langsomt at øve.

Husk at den vigtigste visdom ved planlægning er regelmæssighed, orden og vedholdenhed. Når du går i gang med din daglige træningsrutine, skal du overveje fordelene ved denne virkelig magiske vane.

1. For det første vil planken styrke hele kroppen på én gang på en omfattende måde. Det engagerer mest fordelagtigt de store muskelgrupper, herunder skrå og tværgående.

2. For det andet vil det gøre dig stærkere. Det er trods alt logisk. Kroppen styrkes - udholdenheden øges.

3. Lindre rygsmerter. Når du udfører denne øvelse, styrkes rygmusklerne stærkt. Ved at udsætte dem for stress vil du således undgå mulige skader i fremtiden og glemme de daglige ubehagelige fornemmelser i dette område.

4. Ligevægt. Koordinering af bevægelser er veluddannet. Hvis du tidligere ikke engang kunne forestille dig, at du stod på det ene ben i lang tid med lukkede øjne, med udseendet af en planke i dit liv, vil alt ændre sig. Du vil være i stand til at bringe kroppen i balance med et snap af fingrene.

Billede
Billede

5. Kropsholdning. Det bliver lige! Forestil dig, ikke flere kroge-lignende akavede positioner. Du vil med hele din krop føle en uimodståelig trang til at sidde og gå oprejst. "Royal holdning" er ikke en drøm, men en fuldstændig opnåelig milepæl.

Billede
Billede

6. Fleksibilitet. Sammen med baren kommer hun til liv. Træning regelmæssigt strækker dine muskler. Således begynder kroppen langsomt at komme ud af den stive tilstand. Det vil tø op og blive mere bøjeligt, plastisk.

Billede
Billede

7. Figur. Det, som løvenes andel af det mere retfærdige køn sørger over. Men linjen løser også dette problem. Det er mere effektivt end andre øvelser for at fremskynde stofskiftet. Ved hurtigt at forbrænde fedt får kroppen den elskede lettelse.

Billede
Billede

8. Godt humør. Baren er simpelthen designet til at bekæmpe bluesen. Motion har en positiv effekt på nervesystemet. En stresset krop trækker ufrivilligt muskler sammen og forårsager derved angst. Når du står i en planke, strækker du alle musklerne og lærer dem at arbejde korrekt. Med konstant træning vil blues give plads til tone og livlighed.

Billede
Billede

Og for at gøre det lettere for dig at gå ud på stien til skønhed og godt humør - en video med det bedste udvalg af øvelser af forskellige typer planker til dig. Begynd at gøre dem i dag. Og hver dag vil du bemærke, hvordan din krop ændrer sig og transformerer. Lad derfor al tvivl være væk, og kom i gang!

Anbefalede: