Styrketræning Myter

Indholdsfortegnelse:

Styrketræning Myter
Styrketræning Myter

Video: Styrketræning Myter

Video: Styrketræning Myter
Video: #16 Myter om styrketræning for kvinder, menstruationscyklussens påvirkning - og hvad du kan gøre. 2024, Kan
Anonim

I jagten på den perfekte krop er mange kvinder forsigtige med styrketræning og foretrækker cardio-træning. Og denne frygt er forståelig. Pludselig vil en feminin figur blive forkælet af pumpede muskler. Men er det virkelig sådan.

Styrkeøvelser
Styrkeøvelser

Styrketræning kun for mænd

Den kvindelige krop har 15% mere fedt end mænd. Dette skyldes de høje niveauer af det kvindelige hormon østrogen og lave niveauer af det mandlige hormon testosteron. Det er testosteron, der hjælper med at opbygge muskelmasse. Derfor er det usandsynligt, at en kvinde kan blive som en bodybuilder. Hvis du målrettet ikke spiser proteinprodukter til atleter.

Jo oftere styrketræning er, desto hurtigere kommer lettelsen frem

At udføre daglig styrketræning kan forårsage skade, forstuvning og nedsat immunitet. Efter intens træning skal musklerne komme sig, og det tager cirka to dage. Derfor anbefaler de fleste instruktører at gå i gymnastiksalen 2-3 gange om ugen. Dette er helt nok til, at musklerne altid forbliver i god form uden at overbelaste kroppen.

Styrketræning påvirker fleksibilitet

Mange, der stræber efter den perfekte split og bro fra stående stilling, bekymrer sig om, at øget muskelmasse vil føre til nedsat fleksibilitet. Korrekt valgte og udførte øvelser forbedrer dog kun fleksibiliteten. Siden, når man klemmer en muskel, strækkes det modsatte. Mens du presser biceps, strækkes triceps på samme tid.

Styrketræning fremmer brystforstørrelse

Desværre eller heldigvis er dette den mest almindelige myte. Det kvindelige bryst består hovedsageligt af fedtvæv. Derfor er det ikke muligt at pumpe det op. Under træning kan brystet strammes. Dette opnås ved at indlæse de små muskler over ribbenburet, som fastgøres til humerus. Og den eneste måde at naturligt forstørre dine bryster på er at blive bedre.

Styrkeøvelser kan gøres derhjemme

Du kan, hvis du gør dem korrekt og regelmæssigt. Men hvis du er ny i denne forretning, er det bedre at tilmelde dig et motionscenter og først få støtte fra en træner. Han vælger en gruppe øvelser specielt til dig, udarbejder en lektionsplan og sørger for at gøre dem korrekt. Når alt kommer til alt, kan forkert træning med en belastning være farlig for led, muskler med ledbånd og endda for indre organer.

Derudover laver de, der først tog styrketræning, en typisk fejl - de glemmer vejrtrækningen. Standardmønsteret er at indånde, mens vægten sænkes og ånde ud, mens den løftes. Dette hjælper med at opretholde moderat tryk på brystet og maven. Mange holder også vejret, hvilket kan føre til klemning af blodkar og forkert distribution af tryk på indre organer.

Så ved at udføre regelmæssig styrketræning kan du styrke det knoglebåndsapparat og reducere mængden af unødvendigt fedt.

Anbefalede: