Sådan Starter Du Parkour I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Parkour I Moskva
Sådan Starter Du Parkour I Moskva

Video: Sådan Starter Du Parkour I Moskva

Video: Sådan Starter Du Parkour I Moskva
Video: СПАС ДЕВУШКУ ОТ ПОЛИЦИИ 2024, April
Anonim

Mange piger og unge er interesseret i parkour, der ønsker at være atletiske, smukke, sunde og kommunikere med ligesindede hver dag. Mange film er blevet filmet om parkour og dem, der beskæftiger sig med det - sporstoffer, hvilket gør dette område endnu mere populært. Hvor skal man starte for en person, der ønsker at begynde at lave parkour?

Sådan starter du parkour i Moskva
Sådan starter du parkour i Moskva

Mange fyre og piger drømmer om parkour og vil gerne være med i denne strøm. I princippet har de, der ønsker at begynde at øve sig på det, kun to muligheder: at starte uafhængig træning eller deltage i et af de mange samfund af sporere.

Selv-tempo parkour i Moskva

Hvor skal jeg begynde at lave parkour? Naturligvis fra en omfattende teoretisk bekendtskab med denne bevægelses historie. Det er værd at læse fora dedikeret til parkour, måske blogs af berømte sporvogne vil være nyttige. På dette tidspunkt skal du selv bemærke, hvilke vanskeligheder nybegyndere parkour-amatører står over for, og hvordan de har overvundet disse vanskeligheder.

Sørg for at være opmærksom på terminologien for at tale det samme sprog med dine ligesindede i fremtiden. Der er mange træningsvideoer til atleter med forskellige færdighedsniveauer, der er lagt ud på netværket, og mange af dem er virkelig opmærksomme.

Når tilstrækkelig tid er afsat til teoretisk træning, kan du begynde at mestre de grundlæggende elementer i parkour. Det er mest praktisk at gøre dette i parker, pladser, stadioner og sportsgrene. En nybegynder bør ikke tiltrække sig unødig opmærksomhed ved at træne lige på gaden, fordi en neofyt, der endnu ikke har tilstrækkelige færdigheder, ikke kun kan skade sig selv, men også skade en forbipasserende.

Træning, jogging eller anden fysisk aktivitet bør bestemt medtages i din daglige rutine, for selv ikke meget komplekse elementer i parkour kan kun udføres af en person med en fleksibel og trænet krop.

At starte parkour i Moskva i en gruppe: er det muligt?

Mange kendte parkour-hold holder jævnligt mesterklasser og udveksler erfaringer med nykommere i form af venlige møder. Oftest finder de sted i sportsklubber og stadioner. Alle disse begivenheder annonceres på sociale netværk, og alle, der abonnerer på et sådant samfunds websted, vil på forhånd vide om sådanne møder.

For begyndere, der er interesseret i parkour, afholdes en særlig træningsblok. Han er under opsyn af instruktører, som derefter opdeler neofytterne i grupper afhængigt af deres niveau for indledende fysisk kondition.

I fremtiden flere gange om ugen styrer medlemmer af hver gruppe under vejledning af en træner skulder til skulder mere og mere komplekse elementer i parkour. Dette giver alle mulighed for gradvist at forbedre deres færdigheder og finde venner blandt andre medlemmer af parkour-samfundet. Efter at have gennemført et sådant kursus har gårsdagens nybegyndere i parkour allerede et anstændigt mellemniveau.

Anbefalede: