Sådan Starter Du Yoga På Den Rigtige Måde

Sådan Starter Du Yoga På Den Rigtige Måde
Sådan Starter Du Yoga På Den Rigtige Måde
Video: Sådan Starter Du Yoga På Den Rigtige Måde
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #2. Здоровое гибкое тело за 40 минут. Универсальная йога. 2023, Februar
Anonim

Yoga er en meget populær og moderigtig sport, der er tilgængelig for næsten alle i disse dage. Men få mennesker ved, at yoga først og fremmest er at arbejde på sindet og ikke på kroppen. Selvom du perfekt udfører alle yogastillinger, mens du tænker på arbejde eller andre daglige problemer, er det usandsynligt, at du forstår denne høje kunst. Derfor det næste spørgsmål: hvor skal du starte dine yogakurser?

Sådan starter du yoga på den rigtige måde
Sådan starter du yoga på den rigtige måde

Lad os først forstå en smule terminologi. Yoga udgør kaldes asanas. Shavasana er den nemmeste asanas, hvor du ligger på ryggen. Det ser ud til, hvad der kan være enklere? Men den vigtigste opgave i denne position er ikke selve løgnen, men dine fornemmelser. Du er nødt til at springe ind i den såkaldte grænsetilstand, hvor du er mellem søvn- og vågenhedstilstandene. Det vigtigste er ikke at falde i søvn, hold denne tilstand så længe du kan. Slap af, træk vejret jævnt og roligt. Og for ikke at blive distraheret af fremmede lyde og genstande, skal du fokusere al din opmærksomhed på kroppens fornemmelser, smide alle fremmede tanker ud af dit hoved.

Billede
Billede

Efter at have gennemført øvelsen, skal du huske omhyggeligt alle disse fornemmelser, da når du træner følgende asanas, skal du opnå den samme grænsetilstand. For at gøre dette skal du følge de enkle regler nedenfor:

1. Når du har taget den valgte kropsholdning, skal du koncentrere dig om fornemmelser: er du komfortabel eller ikke? Når du udfører asanas, skal du ikke føle noget ubehag, det være sig følelsesløshed, overdreven blodgennemstrømning eller bare en ubehagelig stilling. I dette tilfælde skal du gentage det igen, indtil du føler fuldstændig afslapning. Hvis dette stadig ikke fungerer, skal du til at begynde med bruge en ekstra genstand, såsom en væg eller en stol.

2. Når du har fundet en position, der er behagelig for dig, skal du slappe af som når du laver shavasana. Bare husk, at forskellige asanas involverer forskellige muskelgrupper, der skal støtte dig. Det vil sige, at musklerne, der vil blive afslappede, og som vil være spændte, skifter i forskellige stillinger.

3. Koncentrer al din opmærksomhed om vejrtrækning: den skal være glat, fri, let, under ingen omstændigheder hård eller støjende, mens maven kan stige og falde.

4. Når du har gennemført alle manipulationerne ovenfor, skal du holde din valgte asana så længe du kan. Til at begynde med kan det være et par sekunder eller minutter, så udførelsestiden skal forlænges. Efter hver asana skal du hvile i mindst et par minutter, inden du starter den næste.

Ingen grund til at jage ufatteligt vanskelige asanas eller håbe på et hurtigt resultat. Kun i små trin kan du nå et stort mål!

Populær af emne.